Lehordja a sárga földig egy képviselő felesége Seres Mária építészt, legalábbis ez tűnik ki abból a hitelesnek nevezett levélből, amit a blogján tett közzé a 42 éves építész, aki népszavazást kezdeményez.

Forrás: enhirem.hu
Feltöltő: piter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wolfi
Morva: szerintem is itt a lényeg: "Ettől még persze el kell számoltatni a képviselőket, ez már igaz ! "
Ha tényleg csak a felmerülő költségeik megtérítéséről van szó, akkor miért a felháborodás?
kir
A képviselőné elhúzhatja a belét máshova, ahol nem kell inget vasalni. Nem kötelező képviselőnek lenni, és a népszavazási kezdeményezés ráadásul csak arról szól, hogy legalább látszatra megmondják, hogy mire költik az adómentes százezreket.

De ezzel a levéllel a képviselőné csak azt bizonyítja, hogy eddig is hazudtak.
emil
Tiszelt Képviselő Feleség!
Rendkivül sajnálatosnak tekintem,hogy elfeledkezik arról az egyszerű tényről,hogy Magyarországon, az Ön férje által képviseltek többsége nagyon sokat dolgozik a megélhetéséért, és eközben elhasználódik a ruhája, mindenféle kiadásai vannak. Mindemellett a dolgozó állampolgár joveleméből - ezen kiadásokra tekintet nélkül -nem kevés adót fizet, és ha vét - akár önhibáján kivül is -valamilyen adózási szabály ellen, büntetést fizet.
Azt hiszem talán jogos elvárás, hogy ugyanazok a szabályok vonatkozzanak az országgyűlési képviselőkre, mint mindenki másra.
Nagyon sajnálom, hogy ez az Ön számára személyes sértésnek minősül.
piter
Érdekes lenne tudni, hogy mely párthoz tartozik a képviselő, akinek a becses neje kioktat. Bár az is lehet, hogy ha tudnánk a párt nevét, itt elszabadulna a pokol pártállás szerint. Akkor inkább ne, mert igy legalább higgadtak maradunk.
rosissy
Szerintem, a jelenség pártfüggetlen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.