Simon András, a Jó Reggelt, Magyarország!, a Jó estét, Magyarország!, a Tények, majd Az Este egyik meghatározó arca vezeti a hétfő esti Egyenes Beszédet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
úr isten...mi lesz itt ma este...hol az olga gyerekek???-------eáll a kampány elvtárskáim...ki fog kérdezni alátok???----olgaaaaa...ne bassz ki a sorstársaiddal...ezt nem teheted...te nem mehetsz sehova ...az a cinizmus annyira kell a ballibposztkommunista agyaknak mint a falat kenyér...óóóólgaaaaaaaaaaaaa!...jer vissza.!
karma1
@bárzongora: @tavaszi: Ugy altalaban jol vagytok? Laz? orvos latott benneteket? Na, akkor jo...
hetöndöe
@karma1: Csak két idióta ,ne foglalkozz velük!:-)))
karma1
@hetöndöe: Mindenesetre nekem ugy tunik, hogy ez a hir szexualis gyonyort okozott nekik,... Nem baj, inkabb az az erdekes, hogy miert nem Olga lesz a musorban?
hetöndöe
@karma1: Kicsit aberráltak szegények de talán majd ez is elmúlik nekik a mániákus paranoiával együtt,aminek kiváltó oka Gyurcsány maga,a patás ördög,és a Rezsidémonról még nem is beszéltünk.
Betegek szerencsétlenek,rájuk kell hagyni.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.