Rogán Antal Mesterházy Attilához, az MSZP elnök-frakcióvezetőjéhez fordul, hogy érje el, Simon Gábor, a szocialisták volt elnökhelyettese jelenjen meg az Országgyűlés mentelmi bizottságának szerdai ülésén, és tisztázza honnan származnak a bécsi számláján lévő százmilliók. Ezt a Fidesz frakcióvezetője kedden közölte Budapesten sajtótájékoztatón.

Rogán Antal azt is kérte, hogy ha az érintett képviselő nem jelenik meg, akkor legalább a testület szocialista tagjai menjenek el az ülésre, és számoljanak be arról, hogy nekik mit mondott a képviselő, hiszen Simon Gábor a szocialistáknak adott egy magyarázatot arra, honnan származnak a százmilliók.

Ha szerdán nem jelennek meg a mentelmi bizottság ülésén, akkor a többi parlamenti pártnak kötelessége, hogy a Ház csütörtöki, utolsó ülésén, minden parlamentáris eszközt vegyenek igénybe a rejtélyes százmilliók eredetének tisztázásra – tette hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője szerint egyetlen logikus magyarázat van arra, hogy Simon Gábor nem találja azt a rovatot vagyonnyilatkozatában, ahova ezt a pénzt be kell írni, hogy "a rejtélyes, Ausztriában tárolt százmilliók valójában nem az ő pénze, hanem a Magyar Szocialista Párté, csak megőrzésre kapta".

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Mesterházy nem felelhet egy kilépett emberért sem.
Miért vannak a nyomozók keressék meg azok.
szablyafűrész
Rogán merészkedjen be a Dohány utcába és ott magyarázza el hittársainak, hogy miért annyira fontos a birodalmi csóka szobra !
Nil
Simon önálló felnőtt ember nem egy kisbaba hogy megmondják neki hova menjen.
Vannak törvények, megmondta hogy kész az elszámolásra és együttműködik. Mit akarnak még?
A Tündik bündije
Sajnálom Tónyó, de jog szerint Simont - mivel kilépett a pártból - Mesterházy nem kötelezheti semmire.
Mellesleg ezt akkor sem tehetné, ha még mindig az MSZP tagja lenne, mert Mesterházy Attila nem hivatalos szerv, vagy annak a képviselője, hogy bármiféle kényszert alkalmazzon.

Kellemetlen ez a jog, nem igaz?
magyarbakancs
@Senara: Viktor testvért kérdezd meg miből gazdagodott meg.
És ha választ kaptál rá akkor vádaskodj és állítsál valótlanokat.
magyarbakancs
Rogán úr Simon úr lemondott nem parlamenti képviselői megbízatásáról..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.