Mráz Ágoston, a Nézőpont Intézet igazgatója szerint még a baloldali szavazók fele is a Fidesz–KDNP pártszövetséget tartja a választás leendő győztesének.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Nézőpont,meg az MNO?
Ne röhögtessenek már,fizetett fartisztítók ne vállalkozzanak "közvéleménykutatásra",mert hiteltelenek.
Dr. Felipe
Ezt miből állapították meg? Engem ez mindig érdekelt hogy hogyan állapítják meg hogy ki a baloldali. Még senkinek nem láttam a homlokára ráírva hogy baloldali. Mai napig nem jöttem rá a trükkre hogy hogyan állapítják meg.
tavaszi
@Dr. Felipe: ...nem a homlokon viselik, hogy balosok, csupán ha beszélsz velük...van ismerősöm bőven...miota bokros bejött a szomszédom már is átfordult ...mondván az a szemét baszott ki a tandijjal a gyermekeivel...de egy középiskolás tanárom...nagy szadeszos volt...: kézi meccsen együtt szurkoltunk..és utána sör mellett kifejtette,miért jó ha orbán marad ...és ő keményen hangoztatja a diákoknak is...na azok eleve fideszpártiak...városomba csupa középiskolás gyüjti az aláirásokat...ilyen egyszerű
Dr. Felipe
@tavaszi: Nekem meg nagyon sok ismerősöm van akik a fideSSre szavaztak most meg utálják őket mert nem ezt ígérték. Nagyon sok volt fideSSes szerint a baloldal vezet.

Amúgy engem még soha az életben nem kérdezett meg a nézőpont. Szerintem ezek csak az jó meleg irodában ötletelgetnek ilyen kamu adatokkal és felmarkolják érte a pénzt. Oszt jónapot.
soper
Tavaszi elvtársék sokan vannak, de nem elegen.
hetöndöe
Nézőpont,meg az MNO?
Ne röhögtessenek már,fizetett fartisztítók ne vállalkozzanak "közvéleménykutatásra",mert hiteltelenek.
QQCSI
@soper: Reméljük, hogy egyre kevesebben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.