Kérem szépen, én megtaláltam a kulcsot a 2014-es választási győzelemhez. De ha ahhoz nem, hát legalábbis sok pénzhez. Aki rám hallgat győzelemre van ítélve – hogy miért teszem mégis közzé? Mert az ötletet nem lehet levédetni. Egy része nem is saját, és egyébként is bűncselekményről van szó, szóval csak csínján vele, ne alkalmazza senki. Azért teszem közzé, hogy sikerüljön elkerülni a csalók trükkjeit – ha már magam nem kereshetek vele pénzt, más se tegye.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igen, es ez is benne lehet a pakliban, mint ahogy benne volt a rezsicsokkentesi listat is alairok kozott, hiszen orban megkoszonte ezeknek a sok evvel elhunytaknak is azt, hogy alairtak a rezsicsokkentest,... Csak az elo rokonok kaptak a szivukhoz, es estek gondolkodoba azon is, hogy vajon milyen listarol dolgozhattak azok, akik ezt a koszonolevelet irtak neki...

Apropo, szavazas, plane kulfoldrol: hetfon volt fent egy rovid ideig a Propin az a cikk, amiben lelkendezve emlegettek, hogy Romaniabol mar 6.500-an bejegyeztek magukat a valasztasra,...

Ki az az okos kis bongeszo, aki ennek utana tudna nezni, hogy most hol tartanak?
Mert akkor most kiderul, hogy Orbannak ez volt az egyik leheto legrosszabb huzasa (befektetese) a remelt szavazatokert, hiszen lelkesedett, hogy mar eleri az 500 ezret a kettos allampolgarok szama a hatarokon tul...Szoval, 500 000-bol 6500... Mintha ket nulla nagysagrend hianyozna... Vagy tevedek? Akkor most ezert kell itthon barmi aron alairasokat gyujteni? MIRE?

Es mi van, ha en paros labbal rugom ki az illetot? (Nem, nem esek fenekre, egy szeken ulnek kozben...:-)))
Nil
Azt hogy tudhatom meg hogy hány íven szerepel a nevem -én csak egyet írtam alá, de ettől kezdve másolható - a pártok leadják - van aki másolja - egy tehetséges ember simán utánozza mások írást
Olvasta valaki GAlgóczi Erzsébet Vidravas c. könyvét?
1magyar
@Nil: Akinek aláírod csak nem lesz olyan hülye,hogy másnak is odaadja!
A Tündik bündije
@1magyar: Nehogy azt hidd. A saját szememmel láttam, hogy egy Jobbikos és egy fideszes aláírásgyűjtő kicserélt pár adatot, mondván, hagy teljen a lap, így legalább mindketten jól járnak. Az aláíró szignóját újra odakanyarítani meg már nem kihívás.
karma1
@1magyar: Arra nem gondoltal, hogy az alairasgyujto nem a neveket adja el, hanem csak fejlecet cserel, ami ala az alairasokat gyujtik? Igy aztan amit egyszer osszegyujtott a fidesznek, holnap teljes egeszeben eladhatja a DK-nak vagy az MSZP-nek, vagy aki majmot talal ra, annak... Nincs mod ellenorizni, hogy ki kinek hanyszor irt ala?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.