Amikor házról-házra járva gyűjtjük a támogatói aláírásokat, a gondnokok általában nem szoktak repesni az örömtől, sőt, legtöbbször elküldenek minket melegebb éghajlatra. Tegnap azonban egy kifejezetten kedves gondnoknőbe futottam bele, aki még alá is írt nekem. Egy ideig nem értettem a szokatlan kedvességet, nem tudtam, mi lehet az oka, hogy a gondnok támogat egy kis ellenzéki szerveződést, aztán felfedeztem a lépcsőházban ezt a tört magyarsággal írt kis tájékoztatót: (képmelléklet) :)

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@gibgab: bocs, rádtöltöttem ugyanazt :D
gibgab
Sebaj! Lehet, hogy így többekhez eljut. :)
gibgab
@pbalage: Az előbbit Neked címeztem(volna)! :)
miazavalami
Hozzánk is jöttek aláírást gyűjteni, hogy akarjuk - e a rezsicsökkentést. Hogyne , mondtam, de azt szeretnénk ha a Gyurcsány által bevezetett módot állítanák vissza. Na ezen a fazon kicsit elakadt. nem tudta miről van szó. Behívtam , rendes pasas volt. Előkerestem neki az ominózus számlákat. Mellé tettem azt a nyomtatványt is amit ki kellett tölteni a gázártámogatáshoz. Nini! kiáltott fel! Én erre nem emlékszem. Talán azért , mondtam neki mert akkor maga nem kapott mivel nem volt rászoruló. De menjen csak el az utca végén abba a nagy házba, ott biztosan aláírják , mert ők most havi húsz ezret is megspórolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.