Pintér Sándor és Balog Zoltán miniszter jól jött ki a forint gyengüléséből, akárcsak az MSZP-ből kiebrudalt Simon Gábor – írja a Bors.

A lap néhány példán keresztül mutatta be, mennyit hoz a deviza decembertől február végéig, ha gazdája bankszámlán pihenteti, és mennyit visz, ha az adós lakáshitelében fekszik.

A Magyar Nemzeti Bank december közepi árfolyamai így alakultak: 1 euró 298 forint, 1 amerikai dollár 218 forint volt. Most pedig ez a helyzet: 1 euró 313 forint, 1 dollár 228,8 forintot ér.

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek 7 millió forintja és 56 ezer euró megtakarítása van. Utóbbi decemberben 16 millió 688 ezer forintot ért. Ugyanez az összeg hétfőn már 17 millió 528 ezer forint volt. Két hónap alatt bruttó 840 ezret keresett az árfolyamkülönbséggel.

Simon Gábor (az MSZP volt elnökhelyettese) osztrák számláján 575 ezer euró és 163 ezer dollár pihen. Dollárja 37 millió 838 ezer, eurója 179 millió 975 ezer forintot ér.

Képzeletbeli árfolyamnyeresége 47 millió 813 ezer forint az elmúlt években. Ha mindezt decembertől nézzük, akkor is tetemes nyereséget könyvelhet el: 10 millió 255 ezer forinttal ér többet eltitkolt osztrák betétje – olvasható a Borsban.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@magyarbakancs: Ne sajnáld! Egy tisztességes jogállamban a simliseket--a rokonokkal, ismerősökkel együtt--elkapják! Ja, hogy ez az ország se nem tisztességes, se nem jogállam...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
@modera: Köszi,még nem mentem bele tönkre teljesen,de jó úton haladok ne
aggódj... :-D
modera
@hattorihanna: Miből gondolod, hogy én annak örülnék? Rám ez nem jellemző.
hattorihanna
@modera: Ezt írtad: "Szerintem akkor sem kell gyűlölni a másikat ennyire, kivéve, ha mondjuk téged károsított meg annyira valaki, hogy tönkre mentél bele."Ez nálam azt jelenti hogy csak akkor gyűlölhetem a Simont,ha már tönkre mentem..
modera
@hattorihanna: Nem ezt jelenti, én nem védtem Simont egy pillanatig sem, de nem is gyűlölöm, ahogy Fletót, vagy Bajnait sem, legfeljebb megvan róluk a magam véleménye. Remélem, sikerül kilábalnod a gondokból.
hattorihanna
@modera: Persze hogy nem gyűlölöd,mert neked ezek szerint nincs rá okod,de nekem úgy érzem van.És még sok más embernek is.Egyébként nem szeretek gyűlölködni,inkább dühös vagyok rájuk,ahogy írtam is.A gyűlölködés nem vezet sehová,főleg nem pozitív irányba,ezt majd meg is tapasztalhatjuk ha pl. a jobbik kerül hatalomra...egyébként ezt a gyűlölködést,azt hogy magyar a magyart gyűlöli,azt hogy megosztották egy ország nemzetét,ezt 90%-ban a fidesz politikájának köszönhetjük..
dzurinda
@modera: Ennyi energiával a kérdésre is válaszolhattál volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.