Gyurcsány Ferenc felépített egy városi legendát arról, hogy őt hátba szúrták, miközben mára kiderült, hogy ő szúrta magát mellbe - mondta a debreceni polgármester, Kósa Lajos. A Fidesz ügyvezető alelnöke úgy vélte, az őszödi ügynek akkor lenne vége, ha lenne a baloldalon egyetlen ember, aki kiállna, és azt mondaná, elnézést, hogy tönkretettük az országot.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Kósa Lajos szerint a Demokratikus Koalíció most bevadult, és összehord hetet-havat, miszerint a 2006-os eseményekért a tüntetők a hibások, és a Fidesz vezényelte a rohamrendőröket a tüntető tömeg közé. ...nem ezt mondták Laja azt mondták az eseményekbe vastagon benne voltatok .Érdekes azt nem cáfoltad mondtad vagy nem mondtad April H. Foley akkori amerikai nagykövetnek: "Most egy gazdasági probléma van, amiből mi egy politikai krízist csinálunk." ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Az a véleményem, ezt a monológot senki nem akarta az emberek tudomására hozni.Valaki felvette magnóra (stb) Gyurcsány belső ellenzékéből(van ilyen),és pénzt ,is csinált magának.Az összes többi magyarázat ,csak fikció ,szerintem.A másik dolog, ezt a beismerő vallomást,őszinte ,jobbító szándékú beszédnek,mondani ,több mint hiba--és ha igaz,hogy a frakció felállva tapsolt, akkor kollektív bűn.Jó lenne már azt hallani a versenyzőktől, ki hogyan alapozza meg együttműködését az emberekkel , amennyiben bizalmat kapnak a kormányzáshoz!
bretagne
Kósa és a Fidesz is kiállhatna, bocsánatot kérni, hogy ők mennyire tették tönkre az országot.
okkati
Szerencsétlen diplomátlan Kósa ilyen beszédet ha el tudna mondani! Na de ki is hazudott már megint este az atv-ben még azt mondta, hogy ismerte, telefonon bejátszották neki a beszédet még a nyilvánosságra hozatala előtt. Még fél nap sem telt el már motyogott össze-vissza, hogy nem ezt mondta. Aljas hazudozó!!!
Dr. Felipe
Kóser alajos is jobban tenné ha felvenné a bohócruhát ha már úgyis hülyét csinált magából. Bohócként talán még tudna valami hasznot hajtani a fideSSnek a plakátokon.
bencemacska
Egy a lényeg: Kósa hazudik, vagy az ATV-ben, vagy a közrádióban. A kettő együtt nem igaz!

KÓSA HAZUDIK!!!
Pisti271
@bencemacska: Az ATV-ben vagy igazat mondott, vagy nem.
Azzal, hogy másnap ezt letagadta, egyértelműen hazudott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.