Sajókazán bankszámlaszámra utalja az önkormányzat a szociális segélyeket február óta, holott a faluban nincs bankautomata. A sajókazai polgármester február elején rendeletben vezette be, hogy márciustól mindenki bankszámlára kapja a szociális segélyt és a lakásfenntartási támogatást. Azt beszélik azért, mert elege lett abból, hogy minden hó elején a hivatal munkatársainak kellett kiosztani a szociális juttatásokat. A községben szinte senkinek nem tetszik az előírás: a legközelebbi bankautomata a falutól hét kilométerre található.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"...elege lett abból, hogy minden hó elején a hivatal munkatársainak kellett kiosztani a szociális juttatásokat." Tényleg? A munkatársaknak derogál dolgozni a fizetésükért?
Az nem zavarja a polgármester "UR" érzékeny lelkét, hogy a rászorulókat a bank lenyúlja a klf.ktg.-ekkel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feri57
F_Viktor

Tehát a 2014- március 3-án a regisztrált cigányok száma 9618 fő , nézz utána a választások.hu oldalon.
Az adataid pontatlanok mert a tényleges munkanélküliek száma ma Magyarországon több mint 800 000.
Ne vezessünk félre senkit, mert az nem vezet sehová se.
Meine Ehre heisst Treue
@feri57: A cigányságot senki nem kényszeríti bűnözésre, önmaguk lépnek a bűnözés sárga köves
útjára.
QQCSI
@F_Viktor: A népszámlálás adatai azt mutatják, (315.000) hányan vallották magukat cigánynak. Az nem kimutatható, hány roma él ma Magyarországon. Szvsz minimálisan fél millió.
F_Viktor
@feri57: Dehogyis akarlak félrevezetni :-)

Az általad írt 9 618 fő (tegnapi adat) roma a nemzetiségi névjegyzékbe regisztrálta magát, vagy online, vagy postai úton. Nem ennyi a szavazásra jogosult cigány. Ennél jóval többen mehetnek majd el április 6.-án az országgyűlési választásokra (6 tagú családdal, családonként 2 szülővel + 1 fő felnőtt korú gyerekkel, valamint 20% közügyek gyakorlástól eltiltottal számolva, kb. 126 233-an mehetnek el szavazni)

A 2011-es népszámlálás alapján 315 583-an vallották magukat cigánynak (KSH: www.ksh.hu/nepszamlalas/docs/tablak/teruleti/00/00_1_1_6_2.xls )

Az én (munkanélküliségi) adataimról túl sokat nem tudhatsz, azt sem, hogy mennyire pontatlanok, nem véletlenül kezdtem mondatomat azzal, hogy "Orbán adata szerint" :-))

Szintén KSH adat:
"2013. november–2014. januárra a munkanélküliek száma egy év alatt 94 ezer fővel, 393 ezerre csökkent, a munkanélküliségi ráta 2,3 százalékponttal, 8,9%-ra mérséklődött."
www.ksh.hu/munkanelkuliseg
F_Viktor
@QQCSI: Más hivatalos adat nincs, csak a népszámlálásra lehet hivatkozni :-)
feri57
@F_Viktor: :..Pontos adatot szinte lehetetlen azonosítani, igazad van.A Munkanélküliség nőtt, a közmunka nem munka.
De étel osztáskor Budapesten olyan hosszú sorok még a háború után sem volt látható, mennyi éhező mély nyomorban élő ember van hazánkban.
Tömeges kivándorlásokról lehet olvasni napilapokban,az is tény, hogy a gazdasági összeomlás legnagyobb vesztesei,áldozatai a cigányok.Minden embernek tisztességes munka és tisztességes fizetésre van szüksége, hogy tisztességesen éljen. Nem,hiába van annyi bank, posta, trafik rablás is.Élni kell mindenkinek a kutya fáját! Munkát kell teremteni mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.