Vizsgálatot rendelt el a berettyóújfalui nő panasza ügyében a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal vezetője - közölte a hivatal szóvivője szombaton az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
- vajon hol vannak ilyenkor a verőcék, nahátok, moderák, akik szerint tök jó, tök szuper minden gengszterisztánban...
coyote3
"A Fidesz szóvivője ugyanakkor tragikusnak nevezte, hogy Gyurcsány Ferenc a saját kampányára használja a videóban szereplő nőt."
Nem, nem zsigó nevű altájtisztító! Tudod cimbora nem mindenki azért tesz-vagy nem tesz -valamit, mert népszerűsíteni akarja önmagát. Van, aki hisz a demokráciában, ahol az egyszerű állampolgárnak is vannak jogai. Bár az ilyen zsigó féle élőlényeknek ez biztosan érthetetlen...
nyanya001
"A Fidesz szóvivője ugyanakkor tragikusnak nevezte, hogy Gyurcsány Ferenc a saját kampányára használja a videóban szereplő nőt. "

Zsigó te embrionális agyú képződmény !
Az a tragikus, hogy erre a DK-nak kellett felhívni a figyelmeteket !
F_Viktor
Régóta ezt mondom, hogy ez nem egyedi eset, Magyarország Orbán uralma alatt így működik.

Ezért nincsenek nagyobb tüntetések, vagyis csak a kormány mellett lehet kiállni a bárgyúmenetben. Ott viszont kötelező a részvétel, különben az otthon maradottak viselhetik a diktátorpribékjeinek terrorjának következményeit.
Ezért hamisak még a független közvélemény kutatók felmérései is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.