A KIM korábbi közigazgatási államtitkárának windszörfös barátnője mellett a Magyar Vitorlás Központ Kft. is kapott egy 24 milliós megrendelést a Nemzeti Egységes Kártyarendszer előkészítő munkálataiból – írja az Index.

Az Index pénteken számolt be arról, hogy KEKKH a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium korábbi közigazgatási államtitkárának barátnőjét bizta meg a rendszerrel kapcsolatos tanulmányok elkészítésével és a kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátásával. A meghívásos tenderen Detre Diána olimpikon windszörföző cégével kötött 23,9 millió forintos szerződést kötöttek.

A lap információi szerint azonban a KEKKH ugyanebben a projektben néhány héttel korábban már egy másik, Gálhoz kapcsolódó cégnek is adott egy, a Blue Shine-éhoz hasonló összegű, 23,9 milliós megrendelést. A Magyar Vitorlás Központ Nonprofit Kft. kiválasztását januárban tették közzé. A zánkai cég Detre Diana kft-jével szinte egy időben kapta a jelenlegi nevét: 2013 tavaszán az állami tulajdonú Zánka Tours Kft. alakult át a vitorlás céggé.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Emlékeztek még az előző kormányzásuk utolsó napjaira? Akkor 12 állami gazdaságot szórtak szét hűbérként a kormányzásuk utolsó napjaiban. Hatalmas felháborodás volt. Most eddig ebben az évben már meghaladta az így kiosztott érték az 1000 milliárdot! Jól hajráznak a fiúk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@coyote3: Most is megy a nagy szét osztás az utolsó pillanatban.
Hellcat
@coyote3: Aki másra számított az hülye :)
1magyar
A kórházak meg bezárnak mert nincs pénz!!! Remélem szükségük lesz a nem létező kórházakra a pénzpazarlóknak!
1magyar
Valaki kérdezze már meg Orbánt, hogy szerinte ez így helyes?! Egy újságíró, nyíltan, publikum előtt.
Desischado
Hát kérem, a haverokat, meg a ribijüket ki kell stafírozni, ugye? Az éhező gyerekekre, meg a nélkülözőkre bezzeg nincs pénz! Férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.