Életerős államot szorgalmazott Orbán Viktor évértékelő beszédében. A kormány a közműszolgáltatók körmére néz. Gyurcsány Ferenc elismerte, hogy milliók jutottak hozzá Pakssal. Kiderült az is, hogy Mesterházy Attila titokban tárgyalt Paksról. Simon Gábor már gyanúsított, az összeborulók kampánystratégái kissé összezavarodtak. Heti összefoglaló.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A nyalóka mno szerint " elismerte"...ezzel szemben egy percig sem tagadta, hogy 80 millát akasztott Pakson ! Birkák...
szaboria1
Gyurcsány dolgozott 97-ben. Na de Orbán akkor mit csinált? Orbán életébe összesen 2 két évet ha dolgozott 88-89 között, a londoni Soros által támogatott tanulmányait is 1990-ben félbeszakította azért, hogy képviselő lehessen.
bretagne
Szomorú és felhábortító, hogy ezek most mindent elkövetnek, hogy lejárassák a baloldalt. Csak az a baj, hogy az ellenzék nem tudja felvenni a kesztyűt. Legyenek ők is harciassabbak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.