Egészségügyi katasztrófát szabadít Magyarországra a Fidesz. Kórházak működése állhat le fizetésképtelenség miatt: már most több gyógyító intézményben nem tudják beszerezni a megfelelő gyógyszereket, nincs...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@lajospapa: „A helyi fiúk környékbeli grundokon rúgták naphosszat a saját készítésű rongylabdát, közülük a legügyesebbek – köztük a kis Puskás – a Kispest kölyökcsapatában pallérozódtak tovább,…”
www.puskas.com/hu/eletrajz.html

Most, hogy perceken belül lesz Puskás Akadémia Pancho Aréna,
mesélj már milyen sok milliárdból felépített stadionokban is fociztak az aranycsapat tagjai?!
szaboria1
@furfang: Igaz azt bezárták, de szerintem mennyire tudod milyen beteg létszámmal működött az az óriási intézmény? Sok kórházban viszont van hasonló ellátás.
szaboria1
@furfang: A vizitdíjat sem kellett a krónikus betegeknek fizetni. Aki egy évben 2 - 3 szor ment netán orvoshoz nem hiszem, hogy az földhöz vágta volna. Addig amíg volt a házi orvosunk tudta fejleszteni a műszereit most meg örül ha kitudja gazdálkodni az asszisztens bérét, mert ugye ők is vállalkozóként működnek.
furfang
@szaboria1: Bocsáss meg, de erre a tudálékos szőrszálhasogatásra nincs kedvem válaszolni. Milyen beteglétszámmal működött a Hárshegy?? ccc. Nézz körül, naggyal!
verőce21
@1magyar: (06:53) Én pedig abban bízom, hogy Te meg abban, amit az MSZP finanszíroz! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.