Egészségügyi katasztrófát szabadít Magyarországra a Fidesz. Kórházak működése állhat le fizetésképtelenség miatt: már most több gyógyító intézményben nem tudják beszerezni a megfelelő gyógyszereket, nincs...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lajospapa
A stadionok az egészséges ifjúság felnevelését szolgálják melyre áldozni kell, nem megy magától.
Aki viszont megbetegszik, ha élni akar, meggyógyul. Ha nem a természet megoldja. Többségének van hozzátartozója aki elássa.
Az MSZP megint rosszul gondolkodik!
furfang
Érdekes! Amikor hatalmon voltak bezártak egy csomó kórházat centralizáció okán. Helyette volt vizitdíj, meg kórházi széf. Most miért is kellene hinni nekik? Csak úgy?
1magyar
@furfang: A szocik nem zártak be kórházat, a fideszék tették. A szocik mindig is kórház finanszírozók voltak.
furfang
@1magyar: Ugyan kérlek! Akkor került sor a Szent János Kórház, a Szent Margit Kórház és a Budai Gyermekkórház összevonására, a Hárshegyi Idegszanatórium bezárására, a Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központot, a Svábhegyi Gyermekkórházat, és számos intézményt nem csak a fővárosban, hanem országszerte bezártak. Te nem Magyarországon éltél abban az időben? Iszonyú pusztítást végzett a Gyurcsány kormány az egészségügy területén Molnár Lajossal majd Horváth Ágnessel az élen.
verőce21
Az a legnagyobb hülyeség lenne, kórházakra többet költeni!

(Így is túl sok van belőle ebben a kis országban, egy fejlettebb ország sem bírna el ennyi gyógyító intézményt! Nincs az a pénz!)
kkalman
Hogy sok-e, vagy kevés a meglévő kórházak száma ez területtől, lakosság számától is függ. Rendben, ne építsünk kórházakat, de a meglévők közül nem egyre, nagyon sokra ráférne egy felújítás. Stadionok helyett inkább ezekre a kórházakra kellett volna költeni a milliárdokat.
1magyar
@verőce21: Bízom benne,hogy te és furfang abban kórházban lesztek kezelve amit a fidesz finanszíroz!!!
szaboria1
@furfang: Megint nem tudod mit írsz? Az összevonás még nem bezárás az épületekben tovább folyik a gyógyító munka. A fidesz bizony bezárt amiben már nem folyik munka na ez a különbség, és olyan jól megszervezték a betegellátást, hogy van amiért 100 km is kell utazni. Ráadásul sok kórházban osztályokat szüntettek meg. Így a betegeknek nő a várólistája.
furfang
@szaboria1: Az az érzésem, hogy én tudom, hogy mit írok, te viszont csak azért írsz, hogy írj. Külön vettem az összevonást, és külön a bezárást. A Hárs hegyen ugyan nem folyik gyógyító munka drágaságom, azt úgy bezárták mint a sicc, mert remélték, hogy a telket el tudják adni. Ez az egyik legnagyobb szemétség, amit beteg emberekkel tettek.
QQCSI
@lajospapa: „A helyi fiúk környékbeli grundokon rúgták naphosszat a saját készítésű rongylabdát, közülük a legügyesebbek – köztük a kis Puskás – a Kispest kölyökcsapatában pallérozódtak tovább,…”
www.puskas.com/hu/eletrajz.html

Most, hogy perceken belül lesz Puskás Akadémia Pancho Aréna,
mesélj már milyen sok milliárdból felépített stadionokban is fociztak az aranycsapat tagjai?!
szaboria1
@furfang: Igaz azt bezárták, de szerintem mennyire tudod milyen beteg létszámmal működött az az óriási intézmény? Sok kórházban viszont van hasonló ellátás.
szaboria1
@furfang: A vizitdíjat sem kellett a krónikus betegeknek fizetni. Aki egy évben 2 - 3 szor ment netán orvoshoz nem hiszem, hogy az földhöz vágta volna. Addig amíg volt a házi orvosunk tudta fejleszteni a műszereit most meg örül ha kitudja gazdálkodni az asszisztens bérét, mert ugye ők is vállalkozóként működnek.
furfang
@szaboria1: Bocsáss meg, de erre a tudálékos szőrszálhasogatásra nincs kedvem válaszolni. Milyen beteglétszámmal működött a Hárshegy?? ccc. Nézz körül, naggyal!
verőce21
@1magyar: (06:53) Én pedig abban bízom, hogy Te meg abban, amit az MSZP finanszíroz! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.