"Ma már világos, és ezt ki is kell mondani, hogy a Fidesz részéről tudatos rombolás zajlik" - jegyezte meg a közlekedési miniszter a MÁV-sztrájk kapcsán. Molnár Csaba indoklásul hozzátette: a legnagyobb ellenzéki párt elnöke, saját honlapjára feltett videoüzenetében - amelyet egyébként a vasutas sztrájk kezdete előtt rögzítettek - bevallotta, hogy munkabeszüntetésekkel kívánják megbuktatni a kormányt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bocs
Ugyan mit is mondhatna . Az mszp csak Orbánozni tud. Elfelejtik családok küzdenek a megélhetésért és itt nem a kisebbségről van szó, ha nem azokról akik éhbérért dolgoztak, és dolgoznak.
zsolti
hát ez eddig is világos volt, hogy tapló istván nem kedvtelésből csinál hülyét magából, nyilván valami zsíros pozícióért cserébe (az új kormányban).

de ez jól is van így, elvégre... itthon vagyunk.
Tcat
@bocs: a Fidesz meg Gyurcsányozni. Egyik 19, a másik egy híján 20, szerintem kár ezen vitatkozni. Gaskó meg tuti zsíros fidesz kormáynos pozicióért szopatja az egész országot. De hát itthon vagyunk, ahogy zsolti találóan megfogalmazta...
eberti
Ha vége sztrájknak akkor oda asszisztál Gaskó ahová akar...
Poc16
Azőrülteket le szokták fogni! Nincs senki, aki ezt az őrültet megállítaná?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.