Hálásak vagyunk a történelem Urának, hogy immár negyedévszázada szabadságban élhetünk hazánkban. Ennek egyik fontos ajándéka, hogy szabadon választhatjuk meg vezetőinket, akik befolyásolják hazánk, közösségeink, gyermekeink, unokáink jövőjét. A Magyarországi Evangélikus Egyház Elnöksége bátorítja egyházunk népét, hogy mindenki felelősen éljen választói jogával. Alaposan tájékozódva, lelkiismeretesen vizsgáljuk meg, hogy melyik pártra, egyéni jelöltre adjuk szavazatunkat. Politikai kampánynak nincs helye templomainkban. Isten ajándékozzon bölcsességet választott vezetőinknek, hogy a kapott hatalommal alázatosan szolgáljanak egész népünk javára! „Isten áldd meg a magyart... mert tied az ország, a hatalom és a dicsőség.” Erős vár a mi Istenünk! A Magyarországi Evangélikus Egyház Elnöksége

Forrás: evangelikus.hu
Feltöltő: asztali
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Adja Isten, hogy így legyen. Viszont tartok attól, hogy az a lelkész aki még temetéskor tartott búcsúztatón is , ugyan burkoltan, de mégis a Fidesz-től megszokott témákat hoz elő, az a jövőben sem veszi figyelembe az egyházi közleményt.
Minden egyéb megszólalásában is kinyilvánul a Fidesz politikája iránti elhivatottsága.
Nem állítom, hogy minden Ev. lelkész ilyen de egy igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.