Ha a "10 év alatt egymillió új munkahely" 4 évvel ezelőtti választási ígéret nem is a legnagyobb, de hogy a legismertebb, abban biztosak vagyunk. Egy hónappal az újabb voksolás előtt megnézzük, hogyan teljesítette az Orbán-kormány eme ígéretét. Orbán Viktor először 2009-ben vázolta fel a tervét, mely szerint 10 év alatt egymillió új munkahelyre van szükség a magyar gazdaságban. Később ez a Fidesz 2010-es választási kampányába is bekerült, és azóta is rendre előkerül különböző kontextusokban. Mivel egyre inkább közeledik az újabb parlamenti választás, úgy gondoltuk, ideje elővenni a legnagyobb ígéreteket, terveket, és megvizsgálni, mire is jutott a kormány. Azt mindenekelőtt fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy cikkükben a munkaerőpipacra gyakorolt szezonális hatások miatt szakmailag nem a legszerencsésebb módon hasonlítunk össze a januári adatokat júniusival. Mivel azonban a választások a következő hónapban lesznek, és a legfrissebb adatok januáriak, így ebből tudunk "dolgozni".

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
nem is harsog ettől a média...hamar "elfelejtették" ezt is mint pl az elszámoltatást is.
Yoda69
Felmillio magyar kulfoldon dolgozik. orbanek pofatlanul azzal egyutt szamoljak a statisztikat, holott azok azert mentek el mert nem volt munkahely teremtes Magyarorszagon.
trenszmen
@Yoda69: Nemcsak ezért, hanem mert elegük lett, hogy sok birka van.
Egyre több a végleg kiköltöző, a bizonytalanok is inkább külföld felé hajlanak.
Csak tudnám miből fogják eltartani a tenyészetet+az állami birkákat, ha nem marad itt senki???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.