Aryeh Neier a világ egyik legismertebb emberi jogi aktivistája. 1993-2012 között ő vezette Soros György Nyílt Társadalom Intézetét (OSI). Egyik alapítója volt a Human Right Watch nevű szervezetnek, amit 12 évig igazgatott is. Egyik kezdeményezője volt a jugoszláviai polgárháború bűneit vizsgáló nemzetközi bíróság felállításának. 1937-ben Németországban született, de családja 1939-ben emigrált a nácik elől. Az USA-ban telepedtek le, ahol Neier jogot végzett, több egyetemen tanított is. Hét könyvet írt, legalább húsz másik társszerzője, és rendszeresen jelennek meg cikkei a brit és az amerikai sajtóban. A héten Budapesten járt, ebből az alkalomból készült ez az interjú. Meddig lehet elmenni? Magyarországon nagy vitát okozott, hogy mit tegyen az állam a Magyar Gárdával, és azzal, hogy cigánytelepeken tartottak felvonulásokat. Ön egyszerre propagálója a szólásszabadságnak és a kisebbségek védelmének. Ilyenkor mi a teendő ön szerint? Nem kellene betiltani ezeket a...

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bögöly
Hogy Putyin gyűlölné,azért ez barokkos túlzás.
Akiket ő gyűlöl/t/,azokról jelen időben nem is lehet beszélni.

Mi viszont azért "szeretjük" Sorost,mert megshortolta az OTP-t ,s nyert rajta 5 milliárd forintot.
Igaz,megbüntették 2 milliárdra,ki is fizette,de a maradék 3 milliárdból el tudja hitetni,hogy a mi pénzünkből,nekünk,milyen baromira jószívű.

Ui:- a kevésbé vájtfülűeknek:- amit tőlünk lopott,annak a töredékéből adakozik.
silber13
Bizonyára ilyen " lopott pénzből fizette ennek a csúti gazfickónak a külföldi tanulmányait? Akkor csend volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.