Mesterházy Attila, a baloldali összefogás miniszterelnök jelöltje televíziós vitára hívta ki Orbán Viktor miniszterelnököt április 5-ére. Az MSZP elnöke ezt szombaton Budapesten, a Petőfi-szobornál jelentette be, ahol ünneplőkkel találkozott.

Mesterházy Attila elmondta azt is, hogy a kormányváltó erők nagygyűlését március 30-án tartják meg.

A szocialista politikus az egybegyűltek előtt arról is beszélt, hogy modern köztársaságot, félelem nélküli országot akar.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
A legkisebb, legnaívabb ellenzéki politikus is fel mosná vele a padlót, és ezt a "felcsúti" hülyegyerek is tudja, azért nem áll ki,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@bárzongora: Egyenrangú?!?!?!?! Mi a fene, orbán hazugovics mióta ilyen nagy alak, mi? Kivel tudna ő egyenrangú lenni?! Én is kihívnám, és garantáltan felmosnám vele a padlót! Mesterházy Attilának könnyű dolga lenne, ha hazugovics ki merne állni! De nem fog! Ő csak a nyaloncai előtt tetszeleg a "szabadságharcos" szerepében! bárzongora, nem igaz, hogy mennyire hülye vagy! És még finom is voltam!
EcsiAntal
Mesterházy először Simonnal --Józsával--Fodorral --Kunczével vitázzon --Hol a lóvé régi barátok ja és a Libással --ezek hogy hogy még szabadon vannak??? ilyen és ekkora és kisebb lopásokért Kínában kivégzik az ilyeneket--jogosan.
verőce21
Vona hívja ki tévévitára Orbánt és azt fogja elfogadni. Mert Ők biztos Parlamenti erő lesznek! :)

Egy haldoklótól halála előtt megkérdezték: - Hogy van?
Halála előtt félórával, amikor utoljára szólalt meg azt mondta: - Nagyon jól.

Miért is fogadná el Orbán az összefos@s bármelyik "vezető politikusának" a kihívását tévévitára ? Belegondolt már valaki, lehet azok nem is lesznek parlamenti képviselők! Mert mi van, ha a parlamenti választásokon "csak" 14,92%-ot szereznek?
JAJMÁR
@Pisti271: 16:05 Pontosan erre gondolok én is. A vitát be kell jelenteni, aztán vagy elmegy, vagy nem. Az összes Kormányváltó listavezető, - s azon kívül még egy-két politikus pl. Kuncze - részvételével meg kell tartani. Lehetőségük lenne a programjukról beszélni, a Fidesz programját pedig kritizálni. Az pedig az ő bajuk, ha a listavezetőjük nem megy el.
JAJMÁR
@JAJMÁR: A Vona-Orbán vitának pedig az a célja, hogy a jobboldali erőket népszerűsítse. Efelől kedves Jobbikosok, ne legyen kétségetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok