Nemzeti italboltok jöhetnek a választások után, és az élelmiszerboltokban csak a sör és a bor maradhat – a piacon sokan erre számítanak – írja a hvg.hu.

A hvg.hu-nak egy kormányzati terveket ismerő forrás azt mondta, döntés még nem született az italboltokról, de a választások után bevezethetik a rendszert. A döntés hiánya ugyanakkor némi bizonytalanságra utal, és ezzel összhangban volt olyan piaci forrás is, aki miniszterelnökségi forrásra hivatkozva a lapnak azt mondta, még latolgatják az ötletet, és a népharagtól tartva nem biztos, hogy meglépik.

A koncesszióhoz kötött italok körébe tartozna a vodka, a gyomorkeserű, a likőr, a vermuth, a rum, a brandy, a whisky és a gin. Abban ellentmondanak egymásnak a piaci információk, hogy a pálinka bekerülne-e ebbe a körbe.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Fidesz seggnyalóinak kell a biztos megélhetés,a vendéglátósok meg menjenek legelni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
geo
Nemzeti mamuszbolt is lesz, az lesz a tutyi-mutyi.
Desischado
@kamazuka: Elnézést, véletlenül nyomtam gombot!
Desischado
Valóban régóta szó van róla! Ha nem megyünk szavazni, a pia is csempészek kezébe kerül, és ki tudja, mit isznak majd! A haverok meg a mennybe mennek, és Mammonhoz járulnak tiszteletadásra!
darwin
@varrólány: Tévedsz.Fehérek./ az újak /
@folo: Vagy a benne lévőt .
Nem iszom,nem dohányzom,de azért kapják be.
Pisti271
@folo: "A WC ülőkémet nem akarjátok államosítani, picinyeim?"
Nagyon jó film, érdemes megnézni:
A Zebegényiek (1979)
Az ötvenes években Zebegényi papát megbüntetik, mert saját szőlőjébe jár dolgát végezni, és nem szolgáltatja be kinti WC-jének tartalmát a trágyahiányban szenvedő mezőgazdaságnak. A hetvenes években Zebegényi papa képtelen rendszeresen szippantatni, mert nincs elég szippantós kocsi az országban. A család egyik fia külföldre szakad és Zebe Zaba nevű töklekvárjával milliomos lesz, ő orvosolja a problémát: küld a családnak egy Mercedest. A vámnál derül ki, hogy egy szippantós kocsi az ajándék. Zebegényi papa másik fia, aki egyetemi tanár, ekkor ott hagyja állását, maszek lesz, és néhány év alatt meggazdagodik a család.
kkalman
E remek ötlet után éljen soká, április 6-ig, a nemzeti fitymasz párt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.