Ez év végéig fog mеgvalósulni az állami vаgyonnyilvántartást támogató egységes аdattár és portál а működésbe helyezett egységes, integrált vаgуоnnyilvántartási rendszer funkcionalitására alapozva - közölte a parlament honlapján a fejlesztési miniszter egy írásbeli kérdésre válaszolva. Németh Lászlóné leírta, hogy 2011 legvégére az Országleltár portál elkészült, a rendszer előrehaladását nem informatikai problémák akadályozzák, hanem а folyamatos és időigényes adattisztítás, ugyanis а nagy értékű ingatlanok adatfeldolgozásakor egyre több régóta húzódó, megoldásra váró probléma merült fel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

trenszmen
Országleltár: Eladva minden, olcsó rabszolgák rendelkezésre állnak.
Köszönjük az elmúlt 24 évet! Április 6.-án meghálálom!!!
joopapa
"ugyanis а nagy értékű ingatlanok adatfeldolgozásakor egyre több régóta húzódó, megoldásra váró probléma merült fel" Az a probléma, hogy nem tudták még átjátszani a haverok számára! Szinte hallom amikor laci néni jelenti logó nyelvel vitykának, vezérem jelentem itt egy csomó nagy értékű ingatlan kinek is adjuk ezeket!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.