Célba érnek az SMS (Seres Mária Szövetségesei) üzenetei, ugyanis a szervezetnek sikerült megszólítani a politikából végleg kiábrándult embereket - mondta Seres Mária a Borsod megyei Kazincbarcikán pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Hol van a programjuk? Mert még nem láttam.
human
@Desischado: A programjukat nem ismerem, de Seres Mária már bizonyította, hogy megérdemli a bizalmat. Ha nem kívánnám a mutyipártot a pokolra, lehet rájuk szavaznék.
Desischado
@szaboria1: Hol? Belinkelnéd nekem? előre is köszi!
human
Elmondom én hogy "találkoztam" először Seres Máriával!
Tudjátok, hogy a képviselők költségtérítést kaphatnak BEMONDÁSOS alapon. Seres Máriának ebből lett elege. Összeszedett 600 ezer aláírást (sokszorosa a szükségesnek), hogy népszavazást tartsanak azért, hogy csak számla ellenében kapjanak képviselők költségtérítést. És mi volt erre a képviselők válasza? Átnevezték a költségtérítést más névre és így már "okafogyottá vált" a népszavazási kezdeményezés, hisz az költségtérítésről szólt. Ebben az aljas húzásban a jobb oldal mellett a bal oldal is cinkos volt. Gyakorlatilag a népakarat ellen ment a parlament.
Később polgármester lett a hölgy és úgy láttam, hogy keményen meg is dolgozott a fizetéséért.
Sok ilyen női politikusra lenne szükség, mint Seres Mária, vagy mint Tétényi Éva. Ők még tudják mik a valódi értékek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.