Április 1-től újra csökken a rezsi, a gáz ára 6,5 százalékkal mérséklődik.

A februárban hozott rezsicsökkentési és fogyasztóvédelmi törvénycsomagban az áll, hogy az alapdíj és a fogyasztott gáz mennyisége alapján számított összeg április 1-jétől nem lehet több a 2013. november 1-én alkalmazott díjak 93,5 százalékánál. A 93,5 százalékot azonos hőmennyiségre és azonos kedvezményekkel kell számolni.

A harmadik rezsicsökkentési törvény alapján a gáz ára mellett az áramé szeptembertől további 5,7 százalékkal, a távhőé pedig októbertől további 3,3 százalékkal csökken.

Tavaly januártól először 10 százalékkal, majd novemberben 11,1 százalékkal csökkent a távhő, a gáz és villamos energia ára, júniustól pedig további 9 egyéb közszolgáltatásé.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@szöszmösz: Ugyan már jön a nyár, nyáron minden egyszerűbb, ilyen rezsi-rizsával felesleges most már "udvarolni" a nagyérdemű választó közönségnek, akik 2 hét múlva el is vannak felejtve.
kumming
Amúgy nagy tévedés ez. Nem a gáz lesz olcsóbb, csak kötelezik a szolgáltatót, hogy X összeggel csökkentse a számlát. Az ára ugyanannyi marad. Aztán majd egyszer ennek is vége lesz, és akkor hirtelen 30-40 %-al megugrik a számla. Na akkor lesz majd sírás.
alterego56
A 3000 milliárdos hitelből erre is telik.
kukac50
A Fa ára mikor csökken??? A politikusok talán nem bírják fizetni?
A szegények miért vannak kirekesztve a rezsicsökkentésből???
Desischado
Nálam nem válik be! A segélyem például még mindig 22 000 ft! De ha százezer lenne, akkor sem szavaznék a fideszre! Megmondtam, én arra fogok emlékezni, amit eddig velem, és az országgal, meg az emberekkel tettek! Nem akarok jobbágy lenni!
yazo64
A kalóriaértéke is egyre kevesebb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.