Az LHSN.hu weboldal szerkesztősége több mint hat éve foglalkozik a magyar katonai helikopteres repüléssel, így a weboldal egészen 2008-ig visszamenőleg bemutatja a helikopteresek nagyobb gyakorlatait, valamint az eddigi sikeres munkát folytatva folyamatosan beszámol a Helikopter Bázis életéről.   Hende Csaba honvédségének, tehát igazán illene ismerni és ha megjelennek, akkor sajtósként üdvözölni őket. Ennek ellenére, a Várpalota Challenge 2014, jelenleg is zajló hadgyakorlatot, a katonai területen kívülről szemlélő stábra még a rendőrséget is ráhívták, miközben többször, önkényesen módosították a katonai terület határát. 

Forrás: hirarena.com
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mint arról tegnap előtt Facebook oldalunkon is beszámoltak, amerikai katonai helikopterek érkeztek a Veszprém közeli Újmajor katonai gyakorlótérre a Várpalota Challenge 2014 gyakorlat keretében. Balogh Ákos élménybeszámolója következik:

Ahogyan azt tegnap is tettük katonai lezárt területen kívülről örökítettük meg az érkező gépeket, ma pedig a jó idő és egy egy kisebb repülési feladat lencsevégre kapása céljából ismét a helyszínre mentünk, természetesen katonai területre nem belépve!
F_Viktor
@nyanya001: Erről azonnal a TEK jutott eszembe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.