Aláírta a két ország az atomerőmű-építésre szánt 10 milliárd euró hitelről szóló kormányközi megállapodást – közölték orosz források.

Oroszország és Magyarország aláírta a paksi atomerőmű bővítésére szánt mintegy 10 milliárd euró értékű állami hitelnyújtásról szóló kormányközi megállapodást – közölte a Vedomosztyi című orosz napilap kedden, Szergej Sztorcsak orosz pénzügyminiszter-helyettesre hivatkozva.

Az orosz kormány március 10-én hagyta jóvá a kormányközi megállapodás tervezetét és Dmitrij Medvegyev miniszterelnök utasítást adott több tárcának, valamint a Vnyesekonombanknak és a Roszatomnak, hogy folytassanak tárgyalásokat az egyezmény aláírásáról.

Március közepén Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár azt mondta, a kormány az országgyűlés elé fogja terjeszteni az új paksi blokkok építésével kapcsolatos hitelmegállapodást, miután azt az orosz kormány elfogadja.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"közölte a Vedomosztyi című orosz napilap"
Most akkor járatnom kell a Pravda-t is, hogy tudja a fidesz milyen megállapodásokat köt az oroszokkal sunyi módon? Miért nem zeng a közmédia a hihetetlenül előnyös megállapodás részleteitől?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@F_Viktor: És éjszaka ne húzd fel Magad ilyenekért!! Nem éri meg!! (máskor sem éri!)
F_Viktor
@bundi: Nem pöccentem be, csak elmagyaráztam ennek az analfabétának, hogy fogalma sincs mi mennyi, mi az államadósság, mennyi a 11 000 milliárd forint.
Azt meg nem árt tudni mindenkinek, hogy a fityesz mit ígért, mit valósított meg, hogyan sáfárkodott a Zemberek pénzével.
És még nem meséltem neki az Eltolcsy-Varga páros 7 000 milliárdos megszorítócsomagjáról!
Desischado
@human: Jobb ha neki állunk az orosz nyelvet megtanulni, és járatni kell a lapot, mert akkor legalább képben leszünk, ha már a kormány "elfelejtett tájékoztatni" minket erről a kis "apróságról"! Annyit hazudnak, csoda, hogy nem szakad rájuk az ég! És mi fog még kiderülni?! Nem véletlenül nem szavazott a három díszpinty!
bundi
@nahát: tehát merre is az a bizonyos cikk...utalás... bármi arról, hogy a csúnyaszocik eladósították az országot?
méghozzá 11 milliárddal?
mert ahogy elnézem nagyon súlyos az a csönd...utolsó hozzászólásod...

Ezrest adott a lányoknak Gyurcsány Ferenc 63
propeller.hu, április 1., kedd, 22:14
Veszi a szavazatokat a patkány!

azóta csak sunnyogás... na most vagy új név, új vélemény...vagy...
F_Viktor
Oroszországban semmi nem változott a szocializmus óta, ugyanúgy lopnak, csalnak, hazudnak, manipulálnak, mint annak idején.
Orbán és a Jobbik ide szándékozik leláncolni az országot:

"Most ment a déli hírek az orosz Rosszija 24 tv-n. Volt szó benne a magyar választásról is. Megemlítették, hogy a Fidesz a nagy esélyes, a legerősebb versenytársa a Jobbik.
Szerintük minden ötödök választó ezt a pártot választja. Azt is megemlitík, hogy a Jobbik radikális jobboldali és EU ellenes. Aztán még mesélnek, hogy Orbán sikeresen lenyomta a GDP-hiányt, elzavarta az IMF-et. Meg hogy a Parlamentben most már csak fele annyi képviselő lesz. Az MSZP vagy LMP említésre se került."
coyote3
@F_Viktor: A gondolkodás nahát barátunknál nem szerepel a szoftverben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok