Befullad a centralizáció, és így 2015-től egyértelműen decentralizáció indulhat el, a növekedés beindulásával elkezdhetik kivezetni a különadókat, a bankok terhei is csökkenhetnek - erre számít a...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@verőce21: Mondod te! De nem így lészen! Különben is, a bankok mindent ránk hárítottak. Úgyhogy nekik tök mindegy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@miazavalami: (21:10) Azért a bankok is támasztották a profitot EUR310-nél mint a kő.
hattorihanna
Na,én ebből ezt látom fontosnak:
"A rezsicsökkentés eddigi lépéseit megtartják, de a már bejelentetteken kívül nem lesz újabb csökkentés, a közfoglalkoztatottak számát az őszi választások után mérséklik majd - fűzte hozzá."Magyarán amiért megválasztották őket az agyhalottak,azt el is törlik rögtön így a választásokat követően.Jó reggelt.
miazavalami
@verőce21: Monnyuk ehhez kellet a kormány egy két megszólalása is!
Zsuga
"A rezsicsökkentés eddigi lépéseit megtartják, de a már bejelentetteken kívül nem lesz újabb csökkentés, a közfoglalkoztatottak számát az őszi választások után mérséklik majd - fűzte hozzá."
A rezsicsökkentést a szolgáltatók természetesen kompenzálják egyéb bevételekkel a fogyasztóktól, a közfoglalkoztatottak pedig háborúzhatnak a továbbiakban némi "megtisztelő" közmunkáért 50 ezerért, egyébként magasról le lesznek sz..va a munkanélküliek, hisz már egy ideig nem lesz lényeges a statisztika sem.
Minden téren meghúzzák a nadrágszíjjat a választások előtti kiköltekezés miatt, amit természetesen csak a közép és az alatta lévő réteg fog megsínyleni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.