A Magyar Liberális Párt (MLP) vezetősége úgy döntött, hogy a párt nem indul az EP-választáson – jelentette be az MLP ügyvivő testületének ülése után Fodor Gábor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ezért akart minden áron közös listát. Már mindenkinek elég a ballaszt.

Nagyon hülye volt Gyurcsány is, hogy beerőszakolta őt az összefogásba!!!
renibébi
@bencemacska: Az egész összefogás az volt.
bencemacska
@renibébi: Nem az összefogásban volt a hiba, hanem egyes nem odavalókban, az okozta a vesztüket!
renibébi
@bencemacska: Jobbik szimpatizásként... : Lecserélni a bukottakat, 2-3 évvel ezelőtt, és foglalkozni a vidékkel is... Mégis ugyanazok az arcok.. Gyurcsányt én csak megmosolygom, Bajnait csak Libásként ismerem, Mester meg csak egy súlytalan.. izé...
Nem bántásként... És igen az EP választásokon a Jobbik lesz a második legerősebb...
bencemacska
@renibébi: Nem zavar, hogy olyan testület parlamentjébe pályázik -természetesen jó fizetésért - valaki, amiből ki akarja az országot vezetni, népszavazással.

Ez olyan ellentmondás, ami nálam feloldhatatlan.
renibébi
@bencemacska: Tűz közelben a legjobb. Ha nem vagy ott, tenni sem tudsz az országért, elég a bólogató, mindenbe beleegyezőkből.
Húú ez most olyan Fel a Barikádokra- hangzik . Pedig nem az, se mezőgazdaság, se ipar, önbecsülés nulla, a magyar, Magyarország, megbecsülése az Unióban, szintén nulla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.