Ceruzája van, ideje van, angolul is tud, hát ír. Schöpflin György, hazánk második Kumin Ference ezúttal a Financial Times igazságtalan kritikájával száll szembe. A legfeltűnőbb az, ahogy már ő sem tud mit mondani. Schöpflin Philip Stephens cikkére próbál habogni valamit. Az eredeti anyag épp csak végigszaladt a dögvészen, amit Orbán eddig okozott; ezek annyira közismertek, hogy Magyarországon már tényleg csak a hörrtévében meg hasonló ciki helyeken áll neki tagadni, akinek van hozzá arcbőre. Ilyen az üzleti élet módszeres végigrablása a vazallusok seregével, az alkotmányos és választási rendszer Orbánra szabása, a kampányköltségek pofátlan kezelése (igen, bácsi, a CÖF látszik Londonból is, meg az is, honnan van a pénz rá). Ezenkívül természetesen az oroszbarátság is aggasztó onnan, amit talán könnyebb megérteni egy fideszesnek, ha utánaolvas, mit óbégatott erről Orbán Viktor, amikor még nem az ő zsebébe gurultak a rubelek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
hörrrr hörrrrr
most jól megmondják európának...
írjon ő is a ft-ben...
bundi
@bundi: bocsi írt...
és el is magyarázta...
"Ami a nagy Magyarországgal kapcsolatos koncepciót illeti, ez csak a nyugati újságírók lázálmaiban létezik. (A bírált cikk szerzője azt írta, hogy Orbán revizionista álma nagy Magyarország helyreállításáról, az 1920-as trianoni békeszerződés nyomán elvesztett határon túli magyar kisebbségek felkarolásáról éppen olyan, mint Putyin expanzionista etnikai nacionalizmusa, ami kiterjeszti az orosz állam befolyását a hidegháború vége után kialakult határokon túlra.) Schöplfin leszögezi, hogy sem a kormány, sem a Fidesz soha nem kérdőjelezte meg a trianoni békeszerződést."
amit képekkel is alátámasztott...
img6.hvg.hu/image.aspx?id=758f6d51-1ed7-4acc-955d-bdcaafa0c31f&view=1e92b492-81c2-49e9-93fb-75b77725adaf
na vajon ki van a képen?
vagy itt...
m.blog.hu/la/lapi/image/orbanvikt1.jpg
és ez az övé...
propeller.hu/itthon/2906866-milyen-malac-milyen-putyin-milyen#c1074764
"Autó: 2001-ben vásárolt Volkswagen Golf."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.