bundi

Kutyaszartól bűzlik a Magyar Forradalom lángja

Göncz Árpád javaslatára került annak idején az emlékmű a Parlament elé, közadakozásból épült.

Orbán szomszédságában vett villát a terrorizmus pénzelésével vádolt szaúdi olajmágnás cége

A legkeresettebb fehérgalléros bűnözők közt emlegetett Ghaith Pharaon és ügyvédje közben Tiborcz István köreivel üzletel az ingatlanpiacon.

Nem tudom miről van szó, ugye azt kell írni, hogy nem?

Egy népszavazási biztos, aki meglehetősen kiborult a szavazóhelyiségben tapasztalt tömény emberi sötétségtől, megírta a kalandjait, aztán a 444-nek is mesélt a borzalmas élményeiről. Ostoba, debil vagy simán rosszindulatú emberek tették izgalmassá a biztosok életét.

Így fog bedőlni az ingatlanpiac és úgy általában a magyar gazdaság

Az emberek semmit nem hajlandóak megtanulni.

Az egész országban elfogytak a melósok

Kiakadtak a gyárosok, mind iparági szinten, mind területileg általánossá vált a munkaerőhiány.

Az orosz dzsihád

Ha azt hiszi, hogy a francia banlieu-kben rossz a helyzet, mit szól ahhoz, hogy csak Moszkvában 3-500 toborzója lehet az ISIS-nek?

Galéria: Bárki fotóját szétkapja az Instagram legkedvesebb trollja

Bárki fotóját szétkapja az Instagram legkedvesebb trollja

Elképesztőnek tartják a magyar kormány felkészületlenségét

Lázár János szerint nem létezik olyan számítás, amely szerint az alternatív energia olcsóbb lenne az atomnál. Szívesen bemutatunk párat – így például a Nukleáris Energiaügynökség szabadkozását.

Mi lett a kisebb és az olcsóbb állam ígéretéből?

Még 2010-ben a kisebb és az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. A plebejus és a puritán jelszavakkal hatalomra kerülő Fidesz-KDNP azonban egyáltalán nem tartotta be az ígéretét, sőt, a 2014-es országgyűlési választást követően sem tett semmilyen lépés az „olcsóbb állam”...

Szlovákia folytatja a menekültek befogadását

Görögországból a napokban Szlovákiába érkezik két szíriai anya két gyerekkel a relokáció keretében, jelentette be a szlovák belügyminisztérium szóvivője. A harmadik anya gyermekeivel azért nem tud velük jönni, mert nincsenek iratai. Az anyákat gyermekeikkel a homonnai (Humenné) gyűjtőtáborban helyezik el, majd menedékkérelmük...

Ez betehet a magyar nyugdíjasoknak: ijesztő számok láttak napvilágot - Pénzcentrum

A jelenlegi magyar nyugdíjrendszert nem lehet tovább fenntartani, így azért, hogy elkerüljük a katasztrófát, azonnali reformok szükségesek. A Pénzcentrum megszerezett egy friss kutatását, amely a nyugdíjrendszer átalakítására kínál alternatívákat.

Hoppá! A BBC maga forgatott dokufilmet a brit NO-GO zónákról!

Elszánt utóvédharcot folytat a valóság ellen a liberális alom Budapesttől Londonig. Keményen ugrálnak Szijjártó külügyminiszteren, aki félredobálva a politikailag korrekt bullshitet, belevágta a BBC objektívjába, hogy vannak No Go zónák.

Gazdasági bevándorlók tízezreit szabadítaná az országra Szijjártó Péter?

Vízummentességet adna a muszlim, 2015 elején tömegével Európába induló koszovóiaknak.

A brit, a francia, a német és a svéd nagykövetségen sem értik a magyar kormány no-go zónázását

Tavasz óta tolja a kormány a félelemkampányt, aminek egyik fontos eleme szerint az európai nagyhatalmak rég elveszítették az irányítást bevándorlók lakta nagyvárosi kerületek felett, így ezek a terrorizmus melegágyai lettek Európa-szerte. Ha pedig Orbán Viktor nem állítja meg a menetkültáradatot, ez a sors vár Hejőcsabára, a...

A magyarok 96%-a nem tudja megfejteni! Te képes vagy rá? Ha megfejted, akkor megérted a multikulti lényegét!

A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból.

Felháborító! Szomorú hírt közölt Jakupcsek Gabriella!

Kiakadt mindenki!

Attól, hogy valaki EU-n kívüli magyar, még tolhatja teljes lelkesedés a magyar kormány migránsellenes álláspontját

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) magyarországi kvótareferendumra vonatkozó kampánya semmilyen módon nem áll ellentétben a szerb kormány migránsokra vonatkozó hivatalos álláspontjával - hangsúlyozta Pásztor István, a legnagyobb délvidéki magyar párt elnöke a Politika című szerb napilap keddi számában megjelent interjúban.

[tudta?] A magyar kormány annyit költött a migráns ellenes népszavazásra, mint az ország leggazdagabb városának éves bevétele?

Már hónapok óta tolja a képünkbe a Fidesz Kormány a "Tudta?" féle agymosást és mindenféle megvezető, szinte gyűlöletkeltő adattal operál. Noha a hatályos törvények alapján ezt nem tehette volna meg. A Fidesz arra hivatkozott, hogy ezek nem a népszavazáshoz köthető kampány részei, hanem szimplán információ a nép irányába....

Ezermilliárdot küldtek haza a magyar kivándorlók

Kevesebb pénzt küldtek haza a kivándorolt vagy átmenetileg külföldön dolgozó magyarok tavaly, mint egy évvel korábban a Világbank adatai szerint - írta pénteken a Világgazdaság.

Kilakoltatások a csúcson

Példátlan ütemben nőtt az utcára került adósok száma a márciusban lejárt kilakoltatási moratórium óta – értesült lapunk. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar adatai szerint azóta több mint 1500 kilakoltatás történt, ami a korábbi évekhez képest kiugróan magas adat. Miközben a magáncsőd intézménye kudarcot vallott, a...

Ez lehet a magyar nyugdíjasok veszte: totális összeomlás jön - Pénzcentrum

A magyarok harmada biztos benne, hogy a nyugdíja mellett más jövedelemforrásra is lesz időskorában.

Kövér szerint a kvótanépszavazással „Istentől adott szállásterületünkön” kell megvédenünk a kultúránkat

Szellemi nomád lett a házelnök?

Magyarország naponta csak 15 menekültet enged be a tranzitzónába

Embertelen körülmények között várnak a határon több százan arra, hogy egyáltalán benyújthassák a kérelmüket.

Magyar gyárosok Vargának: 250 ezer vendégmunkás kell ide azonnal

Nincs elég szakképzett munkás Magyarországon, ha nem hozunk külföldről, lefulladhat a gazdaság.

Úgy néz ki, hogy semmi nem volt igaz a körmendi menekültek ablaktöréséből, amiből tömeghisztériát csinált a kormány

Ilyen az, amikor a magyar állam a legrosszabb arcát mutatja.

Brexit: már megindult a menekülés

A Brexit szavazást követően úgy tűnik, megindult az alapkezelői iparág kitelepülése a londoni Cityből.

Az oktatási államtitkár szerint jobb lett volna, ha kitalálják, hogyan tanítsák szeptembertől az összevont természettudományos tárgyakat

Aki érettségizni akar, az majd ingázhat, üzent még Palkovics. Hogy hogyan? Majd az iskolák megoldják. Itt az év egyik legerősebb interjúra.

A Miniszterelnökség megvett egy tervet, ami alapján Felcsútnál épülne fel az új Csontváry Múzeum

Az új Csontváry Múzeum pályaművei között volt egy, ahol az építész Felcsútot adta meg helyszínnek, írja a Népszabadság. Pontosan a József nádorról elnevezett alcsúti arborétum fölötti hegyoldalban, a csaplári erdőben álló kétszáz éves libanoni cédrus köré épülne meg a stadion formájú múzeum.

Mexikói és orosz vendégmunkásokat hozattak Nógrádba

Három hónapra jöttek a mexikói varrónők, akik luxuskabriók speciális ponyváját készítik. A beszállító multi Szerbiából és Oroszországból is kénytelen volt munkásokat hozatni, akkora a hiány szakképzett munkaerőből. Közben Salgótarján környékén 20-25 százalékos a munkanélküliség.

Romlottak az üzleti várakozások

Júniusban kissé csökkent a GKI konjunktúraindexe, az üzleti és fogyasztói várakozások is romlottak némileg májushoz képest, de a változás, különösen a fogyasztók esetében, hibahatáron belüli - közölte a GKI Gazdaságkutató