A volt szocialista országok nagyon hasonló szintről indultak, ám a rendszerváltást követően meglehetősen különböző pályát jártak be a társadalmi egyenlőtlenségek alakulását tekintve, Magyarország a saját...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Az egyik megoldás a társadalmi egyenlőtlenségekre, a gazdagok reális adóztatása lenne.
tavaszi
@Meine Ehre heisst Treue: ------hát persze !!! azért dolgozok elvégre,hogy a sok lusta senkiházinak oda adják !!! mag a bánatos lószart!...micsoda eszement ötleted van hallod. ----ennyi erővel alakitsuk át az országot egy nagy KIBUCCÁ...mindennek 2 oldala van. igen is mindenki tehet valahol azér ,hogy ott tart ahol. csak senki nem hajlandó magába nézni..és azt mondani: nem tanultam...lusta voltam...azt hittem életem végéig fennmarad a cocilizmus ..és elsétálgatok a gyárudvaron a lukasvödörrel...és még fizetnek is érte...semmi nem tenni az országér...sőt önmagukér sem...csak sírni, mint a welnes qrva...na az nem megy...ráadásul sokan 10 kilómétert nem hajlandók a munkáér megtenni...akkor álljanak sorba...
Meine Ehre heisst Treue
@tavaszi: Én is dolgozom...
Kizárólag az érdekel, hogy akik mocskos gazdagok, illetve jól keresnek (nettó 500 ezren felül) ne 16%-al adózzanak, hanem 40%-al. Ne tudjanak sumákolni jó könyvelővel, offshore számlákkal.
nemjoezigy
Ez a tavaszi egy pénzsóvár, kizsákmányoló, a mások nyomorán meggazdagodó szociálisan érzéketlen akárki lehet. Olyan ov szerű figura, csak szerencsére kisebb hatalommal.
Már többször olvastam kommentjét, volt, hogy engem is lekommunistázott, túléltem. A beírók 99%-a nem ért egyet az elveivel, de nem csodálom, mert nem azonosak a köreink. Szerencsére! Nem tudnék tükörbe nézni, ilyen emberektől mentsen meg a sors.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.