Az Egyesült Államok arra ösztönzi a magyar kormányt, hogy becsületesen, tényszerűen értékelje a Holokausztot. Szerintük a választási győzelem után a kormány elkötelezettségét mutatná, ha nyíltan és őszintén megbeszélné a fontos ügyeket azokkal is, akik nem értenek egyet az ő álláspontjukkal.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Igen? Akkor a SZU-nak is lehetne miről beszélni Gulagról a kivégzett vezérkari tisztekről a málenykij robortól és az atom kkisérletekről, meg Csernobilról!
perfekt
Az Egyesült Államok mint szintén demokratikus ország,arra ösztönzi a magyar kormányt,hogy "Igyekezzék,becsületesen,nyíltan,és tényszerűen,értékelni,a magyar holokausztot":::::::::::::Emberek!- országunkban egy évig tartó holokauszt rendezvény van,,az egész világon, beleértve Izraelt,és a a nagyszerű ,demokratikus,becsületes ,és tényszerűen értékelő Egyesült Államokat is ,ötöd annyi megemlékezést nem tartanak--- ráadásul a Magyar állam költségén,akkor miről is beszéltek?Az elmúlt ötven ,évetekre emlékezzetek,amikor is vért ,és halált osztogattatok saját katonáitokra,és más nemzetekre, is a demokrácia nevében.
Szvetlana
Na hálaistennek megjelent az USA. Még kicsit várunk aztán Japán is kifejti a véleményét az USÁról.
bögöly
Mentek ti a csúnya nyavalyába!
USA!
Egyeb gondja sincs??
Bombázták volna már akkor az Auschwitzbe menő vasútvonalakat,amikor már régen tudták,hogy ott koncentrációs tábor működik!

Úgy hallom,Irakban,Vietnamba,Koreában,Afganisztánban,Szomáliában,Libanonban,a délszláv államokban,s még sok-sok országban olyan emlékműveket akarnak avatni,ahol a fehér fejű "USA sas" legyőzi az ottaniakat.

Már megint valamely senkiházi "távolról ugató" uszingatja az ottani pipanyálakat.

Ui:- arról is jó lenne egy kimutatás,hogy tudatlanságból bár,de hány ezer ember halt kínhalált miattuk,a táborok felszabadítása során!
Amikor a csonttá soványodott raboknak marhahúskonzervet adtak!
bögöly
A legújabb "zuhanyhíradó" meg bemondta,hogy a drezdaiak is köszönik a foszforbombákat.
Miskolc,Debrecen úgyszintén,mikor már a világon semmi stratégiai jelentősége nem volt annak a barbár,civilek elleni támadásnak.

Csókoltatom az USA demokráciáját!
Menjenek Putyinnal arcoskodni.:-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.