Dehogyis harmincezren. Jóval többen, csak a hivatalos források szerint ennyien vettek részt személyesen is az Élet Menetén. Ha ugyan nem többen: egy biztos, óriási tömeg hömpölygött a Szabad sajtó úttól a Keletiig. A méretekről annyit, hogy mikor az első résztvevők megérkeztek a Baross térre, a tömeg vége még a Blaha Lujza téren volt. És a hatalmas tömeg dacára nem történt semmiféle atrocitás. Béke volt, kegyelet és emlékezés, de elsősorban tavasz. Családok vonultak fel, gyerekekkel, öregekkel – nagyon civil, nagyon polgári megmozdulás volt ez.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...részese voltam ...de a 30.000-et én is vitatom..Hála Isten sokkal többen voltunk. ...Most aztán mindenki láthatta ,hogy a békemenetesek ...itt is adóznak kegyelettel..és főhajtással. Kimondottan szimpatikus volt ,hogy sok kormánytag is jelen volt.
Nil
És vegyük hozzá azokat is akik csak lélekben voltak ott ...
Ebben az esetben talán nem kellene számháborúzni
Onkan
@Nil: Az mindösszesen ezerquadrillió...Legalább.

Miért is Izrael Állam zászlaja alatt vonulnak ezek az "emlékezők""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.