Le-fel rohangált a Szent István téren, és pokrócokat lopott a kávézók teraszairól az a zavarodott férfi, akit végül rendőrök tepertek le a Szent István-bazilika közelében. Az esetről videó is készült.

A 444.hu-nak egy szemtanú írt. Leveléből kiderült, hogy a férfi egy teraszról felkapott üveget összetört, majd a szilánkokkal vagdosni kezdte magát. Később egy másik üveget a végbelébe próbált elhelyezni.

A rendőrök próbálták megfékezni a férfit, egyikük a lábát is rátette a férfi hátára, később pedig a földre is nyomta, ugyanígy. A Blikk megkérdezte a Budapesti Rendőr-főkapitányságot az esetről, ahol közölték, hogy a rendőrt elöljárója döntése alapján szolgálati helyétől ideiglenesen eltávolították.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Valami nagyon nagy káosz van a rendőrségnél. Már leírtam egyszer a véleményem. Feltöltötték mindenféle képzetlen emberekkel az állományt (alsó-felső szinten egyaránt), csak hogy meglegyen a létszám. Így aztán sok rendőrnek fogalma sincs, hogy egy adott szituációban hogy kell eljárni. De a vezetők sincsenek a helyzet magaslatán, nem egyformán ítélik meg a szabályos vagy szabálytalan intézkedéseket, így aztán a közrendőr nem csoda, ha nem tudja, hogy milyen is a szakszerű intézkedés.

Pintér úr, jelentem, az egész országban nincs rend!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
Pont láttam ezt a felvételt még aznap.Egyetértek hogy eltávolították a rendőrt,ennél megalázóbbat nemigen tehet egy emberrel,legyen az caros,véres vagy akármilyen.Ékes bizonyítéka ez annak hogy mennyire tehetetlen és felkészületlen egy intézkedő rendőr egy ilyen szituációban,és hogy ez egy idegenforgalmi szempontból is jelentős helyen zajlott,hát külön bőrpirító.Egyetértek a fölöttem szólók egyikével,rádobtak volna egy pokrócot és kezelhetővé vált volna a helyzet.Nem hiszem hogy valaki feljelentette volna a rendőrt egy pokrócért ilyen esetben.Lábbal taposni egy másik emberen,nonszensz bármilyen körülmények közt is.
perfekt
@bundi: Tegnap_11:14 re.Igazán sajnálom .hogy nehéz körülmények között ,fórumozol.Érdekes--hogy a géped ilyen önálló életre kel néha,hogy oooopps máris kitalál valamit, bárkiről,azt szövegkörnyezetbe teszi, és találomra ellátja nick névvel és elküldi annak, akinek Te nem is akartad Renitens egy világ ez,és a gépek annak a vezérelt kiszolgálói!
bundi
@perfekt: látom még mindig humorodnál vagy ...
" igen ez a helyes út...@tavaszi: nem igaz? vagy szerinted rosszul látom?"
az eredeti szöveg ez lett volna...
de mivel a munkám miatt sokszor csak mobil eszköz van nálam emiatt arról írok ami épp kéznél van...
ha kipróbálod a tabletet, vagy a telefont akkor észreveszed, hogy a reklámok és oldalfrissítések miatt a szöveg föl, le ugrál néha...és ha az olvashatóság miatt ujjal scrollozol, sokszor olyat is megnyomsz, amit nem szerettél volna...ez van.
egyébként valamikor a lábadra léptem, hogy így harapsz egyből?
mert ezen a néven, tudomásom szerint nem idegesítettelek egyszer sem...
és ez, hogy egy hat szavas rész közepére beszorult a neved, egy tíz soros felhördülésre késztetett...hmmm, érdekes reakció...
ja...és hogy ne feledjem...mi is ez a vvbundis dolog?
mert ezzel nem igazán vagyok képben...
és igen van még mit tanulnom...nem is tagadom...de hát a jelek szerint van jóakaróm is, aki segít erre felhíni a figyelmem, és emlékeztet rá...
bundi
@perfekt: látom itt vagy még...mi ez a vvbundi?
perfekt
@bundi: Ez a nickem van---másikon,ezért nem "sanyargathattál "l:-)Igen ismerem a technikákat,és éppen ezért írtam azt,hogy a gép kezelőjétől függ-hogyan is működik.Én az akkori topikod mondanivalójából.s annak- hangulatából,valamint a szöveg együttes hatás miatt éreztem azt,hogy szólnom kell.Nálam kevésszer fordult elő-hogy olyat nyomjak amit nem szerettem volna:).A VV jelzés--azt gondoltam kitalálod,de hogy ne fúrja az oldalad---a való világnak nevezett akárminek a jelzését tettem neved elé--ezt vissza is vonom.És gondolom az udvariasság kölcsönössége alapján--parttalan vitákat ugye a továbbiakban nem kezdeményezünk egymás irányában.Köszönet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.