„Annyira nincs semmi bizonyíték a nyomozók kezében, hogy a bankrobbantó besétálna a rendőrségre, még neki kellene bizonyítani, hogy ő a Lehel úti robbantó" – így fogalmazott a Velvetnek a bankrobbantási ügyet jól ismerő forrás.

Az elmúlt hetekben többször is felmerült már, hogy egyre reménytelenebb az év eleji robbantás ügyében indított nyomozás.

Január 13-án reggel, néhány órával a Lehel úti bankrobbantás után már a rendőrségnél voltak az ipari kamerás felvételek. Eltelt három és fél hónap, de ennél közelebb nem jutottak a tetteshez. Hiába a felvételek, hiába van szemtanú, hiába állt fel külön nyomozócsoport, hiába tudják, hogy ipari TNT-t használt a robbantó, és a bombát gyújtózsinórral hozta működésbe, mindez kevés volt az azonosításához – olvasható a Velvet cikkében.

A szakértők még abban sem tudnak megegyezni, pontosan milyen motorkerékpárt használt a robbantó, a nyomozók nem tudják, hol hagyta el a várost, így azt sem, hol kellene keresniük.

Nem vezetett eredményre a motoros egyesületek, társaságok, sportklubok feltérképezése, és az sem, hogy a nyomozásba bekapcsolódott a titkosszolgálat – tették hozzá.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Valaki adjon már nekik egy botot, hogy legalább a nyomát tudják ütni! :-)
Yoda69
"ket het alatt rendet teremtek az orszagban" - pinterapu
bakegya
A VÁMSZEDŐ-ARKANGYAL KÉPÉBEN!-fogyatékos az aki nem ismeri fel ki itt a koldus -és király is egy személyben-CSAK a köpönyegét váltogatja!DDD
kamazuka
@dömdödöm: Nálunk az önkori nem akart kamerákat,mert jobbnak látták a sosehallott helyi kinlódás sc öltözőjét bővíteni.
Les miserables
@dömdödöm: 60 000 kamera ?Kevés !Legalább 500 000 kellene egy Budapest nagyságú városban .Londonban 2 MILLIÓ kamera van !2005 -n mégis fél év kellett mig megtalálták az öngyilkos robbantókat !
análisdrabális
Jól gondolom hogy olyan kevéssé szerencsés országokban, melyek nem teljesítenek ilyen jól mint orbánia, kb. most vágnák ki a belügyminisztert a komplett rendőri vezetéssel együtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.