Nem elég a kényelmes Duna melletti képviselőházi irodaház, a képviselők ezenkívül saját irodát is fenntarthatnak az Országgyűlési Hivatal kontójára a most kezdődő kormányzati ciklusban – írja a Blikk.

A politikusoknak nem kell szerénykedniük, tágas, elegáns helyiségeket, sőt akár egész épületet is bérelhetnek, mivel havonta 374 ezer forintot fordíthatnak az irodájuk fenntartására. Ez a Blikk számításai szerint akár 893 millió forintba is kerülhet a költségvetésnek egy évben.

aját irodára pedig valamennyi képviselőnek szüksége lesz, mert annak hiányában nem tud alkalmazni saját munkatársakat, akikre havonta 750 ezer forintot költhet egy honatya. A jogszabály ugyanis a képviselők segítőinek, titkárainak a munkavégzési helyét a hivatal által bérelt irodákban állapítja meg.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

naaki
Úgy látszik Magyarország valóban jobban teljesít. Évi 900 milla irodabérlésre. Azt hiszem a képviselő "urak" és "hölgyek" teljesen hülyére vesznek minket és ezt mi jó állampolgár módjára tudomásul vesszük. Kíváncsi vagyok, a bérelhető irodák vajon melyik hűséges fidesz kutya esetleg kutyák tulajdonában lehetnek? Itt szeretném megjegyezni, hogy nagyon felesleges volt lecsökkenteni a parlamenti képviselők számát, ugyanis amikor még egymás seggébe ért a farkuk, akkor elfértek a képviselői irodaházban. Kevesebben lettek így már nem férnek el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Nesze neked kisebb parlament. Kis parlament, nagy rongyrázás.
dr. prédikátor
Kisebb parlament nagyobb lopás!!! Nagyobb parlament még nagyobb lopás!! valahogyan pótolni kell a kieső pénzeket!!!Csak azt tudnám minek nekik az iroda???
kukac50
1 politikusnak egy helyiség elég irodának! Minek ilyen drága?
coyote3
Természetesen mindezt a beígért olcsóbb állam érdekében...
Meine Ehre heisst Treue
Sok, semmirevaló, ingyenélő senkiházi pazarolja a pénzünket!!! De meddig???
Desischado
Én is ezt kérdezem! De a vezír olcsóbb apparátust igért! Hát igen, ő így gondolta! Kevesebb ingyenélőnek még több pénz! Van itt lóvé, gyerekek, csak a hétköznapi embernek nem jut belőle! De erre szavaztak a birkák, egyék meg! Nekem csak az nem tetszik, hogy nekem is enni kell, pedig én nem kértem ebből a "fogásból"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.