2014. március 15-én valaki az országban több mint hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az Ötöslottónak köszönhetően, és vállalta, hogy kitölti a nagynyertesek kérdőívét, ahol néhány exkluzív információt is elárult. Mint azt a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt-től megtudta, a márciusi 3 milliárd forint nyertese több mint 20 éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar, és saját szisztémája van a nyerőszámok megtippelésére. Családjával közösen játszott márciusban, ekkor érte utol a szerencse. Amikor ellenőrizte a szelvényt, nem akarta elhinni, hogy nyert, sokkoló, letaglózó élmény volt, amelyből napokig nem tért magához. Rengetegszer leellenőrizte, mire valóban elhitte. Azóta sem tudta igazán megünnepelni, még kell egy kis idő, amíg feldolgozza. A rokonainak egyelőre nem árulta el, hogy ő az a szerencsés, akiről hónapok óta találgat a fél ország, de tervezi, hogy a családtagoknak is jut majd a nyereményből. Valószínűleg pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi majd, de...

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@postamester: Furcsa ez a helyzet: Csányiról, Demjánról tudják, hogy veszett gazdagok, de náluk nem tolonganak a kéregetők. Ezzel szemben ha valakiről kiderül, hogy nagy összeget nyert, már titkolóznia kell, különben borítékolható, hogy nagyon rosszul jár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@hattorihanna: Honnan tudod, hogy egy jobboldali (vagy baloldali) érzelmű mit venne, tenne a nyereményével???
Egyáltalán, miért a politikai beállítottsága motiválná vásárlás esetén???
ila51
@Január: 15:05 elég humánus vagy ahhoz , hogy ne Rád hallgassanak :(
hattorihanna
@Meine Ehre heisst Treue: Csak egy példa volt,de vannak köztük olyan radikális gyökerek,hogy ahhoz kétség nem fér.Valószínű hogy nem árvácska palántákat nevelgetnének a megnyert milliárdokból.Nemrégiben valamilyen gyűlésük volt nem messze a munkahelyemtől,hát,nem volt gyenge a felhozatal...
tivoli
Nem vagyok biztos benne, hogy a milliárdokat közönséges fogadó nyeri meg. Mivel számitógéppel regisztrálják a megtett számokat, nagyon jól lehet célirányosan belenyúlni a programba, hogy olyan öt számot jelöljenek meg, melyet nem tippelt senki. Majd mikor összegyűlt bizonyos összeg, szintén megjelölnek öt számot, hogy bizony ezek a nyertes számok. Ki tudja, ilyenkor ki a kedvezményezett és nem is érdemes nyilvánosságra hozni, mert akkor esetleg kiderülne nem ám a nyertes féltése az ok a kölcsönkéregetőktől, hanem inkább egy új milliárdos születése a reménykedő szegények aprópénzéből.
dragonfly
@postamester: Az kinek a birtokában van?Mert ha igen akkor annyi esély van, mint vaknak a céllövöldében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.