A szokásjogtól eltérően a harmadik Orbán-kormány nem fogadtatta el programját az Országgyűléssel. Miután a kormánypártok választási programot sem tettek közzé, ezért nehéz felmérni, hogy mi várható az elkövetkező négy évben. Az éves költségvetésen túl, az egyetlen kötelező dokumentum amit a kormánynak meg kellett csinálni, és iránytűként szolgálhat, az a konvergencia program. A Policy Agenda azt vizsgálta meg, hogy mi olvasható ki kormányzati programként ebből az anyagból.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Kezdődhet az emelés...150-200 %-ra számíthatunk!
karma1
Csak 8 nappal szamoltam el magam: megjosoltam, hogyha a fideSS kerul ujra hatalomra, akkor egy honapot adok arra a bejelentesre, hogy "sajnos, eftarsak, nincs penz a rezsicsokkentes tovabbi fedezesere, kompenzaciora ( es itt egy csomo zavaros szam jonne magyarazatkent, vagy mar erre se vennek a faradsagot)", de ugy latszik, nincs ver a pucajukban, hogy ezzel kialljanak a nep ele...

Na, tavaszi, entero/szandokan, spu00, akarkik (esetleg lenhardtibolya) most mivel fogjak magasztalni a kedves vezeto cselekedeteit? Vagy erre is megvan mar a kesz szoveg, fideSS altal megszerkesztve?

Szoval, eftarsak, sz*r van a palacsintaban,...:-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.