Magyarország jobban teljesít a gazdasági növekedésben az európai országokhoz képest is – írta a Fidesz csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

"Miközben az európai gazdaság növekedési üteme elmaradt a várakozásoktól, a magyar gazdasági növekedés gyorsult és várakozások fölött teljesít" – fogalmaztak annak kapcsán, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön közölt első gyorsbecslése szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 3,5 százalékkal nőtt az idei első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

A Fidesz szerint a gyorsuló gazdasági növekedés, az ipari termelés és a beruházások növekedése mind segíti a magyar vállalkozások megerősödését és a további munkahelyteremtést.

"A magyar gazdaság reményteli eredményeit és a hazai munkahelyeket meg kell védenünk a bukott baloldal és a Jobbik szélsőséges politikájától május 25-én az európai parlamenti választáson is" – áll a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Lehet ilyeneket mondani, csak nem igaz. A mi 3,5 százalékunk kutyagumi pl. a németek 0,8 százalékához képest.
csip-csop
hogy lehetilyen nagyokat karonkodni? Ki az aki ilyen hulyèkell akar minket megetettni?
Pisti271
A francba, eddig én úgy tudtam, bennünket támogat az únió.
Hogy a rákba kapunk azok adóeuróiból támogatást, akiknél
ennyivel jobbak vagyunk?
Kedves Fidesz, tetszik érteni az ellentmondást?
libelle
@Pisti271: Hogyne azt felejtették elmondani, hogy éveken keresztük a minusban növekedett az ország. Gondolom 8-10 év kell ahhoz, hogy elérkezzen a NULLÀHOZ. Természetesen igy ilyen körülmények között ilyen kormánnyal ez nem fog sikerülni. 2016-ban sok EU- támogatás is megszünik. Természetesen addig még lehet a pénzeket osztogatni, esetleg. Majd kiderül, hogy ki leszz a BOSS az EU-ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.