A kapitányság előtt akarta megvárni ügyvédjét egy férfi. Ez nem tetszett a rendőröknek, megpróbálták igazoltatni, majd miután a férfi nem adta át személyi okmányait, megbilincselve előállították. Az alapvető jogok biztosának vizsgálata szerint jogalap nélküli és törvénysértő volt az intézkedés. Az utóbbi időben több olyan eset történt, amelyeknél felmerült, hogy a rendőrök nem megfelelően hajtották végre az intézkedést.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Kemények a mi rendőreink, mint a vídia...
Kár, hogy Mátészalkán és Tiszavasváriban már nem annyira...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@rokkantnyugdijas: várom nagy szeretettel a prividet !!
pbalage
a macskám a múltkor átment az úton, színpiroson, de a heremókák meg se állították, gondolom mert nem volt benne pénzbeszedési potenciál.
aremy
@pbalage: ha fekete volt akkor azért.
Yoda69
@rokkantnyugdijas: Miert nem lehet ITT leirni? Pont ez a funkcioja a nyilvanos forumnak, hogy itt helyben megvitassuk.
lajospapa
A rendőrség személyi állománya a társadalom egyik legfrusztráltabb csoportja. Gondoljunk bele csak az utóbbi tíz évben, hányszor kellett ilyen- olyan tüntető, mocskolódó csoport előtt állni miközben zászlórúddal piszkálják az orrát. Ha azután elszakadt a cérna, mert világos parancsot és felszerelést nem kapott, brutális szemkilövő lett. A közúton jobb, ha egy trabit, öreg ladát igazoltat, mint egy puccos terpjárót, mert ott kevésbé számíthat arra, hogy egy képviselői igazolványt nyomnak az orrához, vagy netán pisztolyt. A reakció erre nem lehet más, mint a gyengébben kitölteni a bosszút. Sajnos ez emberi gyengeség, de van, és csak világos független vezetéssel csökkenthető. Politika mentes!!! vezetéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.