A Fidesz szerint a szocialisták csak választási kampány idején és ellenzékben tartják fontosnak a nyugdíjak megvédését, kormányzásuk idején viszont az összeomlás szélére sodorták a nyugdíjrendszert.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Még mindig védeni akartok? Azt mi ló fütyit ? És még mindig a szociknál jártok ? Már nem érvényes elmúltozni nektek basszus!!! A 2/3-al elpacsáztatok már mindent az elmúlt 4 évben és most folytatjátok.
dr. prédikátor
DE ÉN NEM AKAROM HOGY EZEK A MOCSKOK MEGVÉDJÉK A NYUGDÍJAM!!!
bögöly
Melyik kormány intézkedése volt,hogy a nettó bér 76%-a a nyugdíjalap?
dzurinda
"A Fidesz szerint a szocialisták csak választási kampány idején és ellenzékben tartják fontosnak a nyugdíjak megvédését"

Mondja a Fidesz 8 nappal egy választás előtt...
Kamcsatka
Most már egy jó ideje elhiszem "az magyar zemberekről", hogy mindent elhisznek amit a fidesz mond nekik, különben nem merészelnének ekkora baromságokat állítani. A politikából élők mindig felmagasztalják a népet, pedig a többség valójában mélységesen lenézi a zembereket, és még ráadásul igazuk is van.
Dr. Felipe
Jujuj, megint "védenek". Na meg folytatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.