A Nemzeti Nyomozóiroda elismerte, hogy a képviselők kapcsolatba kerültek a drogfogyasztással, de az eljárást felfüggesztették. A Nemzeti Nyomozóiroda elismerte, hogy a képviselők kapcsolatba kerültek a drogfogyasztással, de az eljárást felfüggesztették.

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Beigazolódott, hogy bűncselekmény történt

A Nyomozó Iroda indoklásában érdekes dolgok olvashatóak. A második bekezdésben szó szerint ez:

"„Az ügyben szombathelyi képviselők kerültek összefüggésbe kábítószer fogyasztásával. A feljelentő feljelentéséhez mellékelt videofelvételen egy férfi – akiben többek hasonlóságot véltek felfedezni Lazáry Viktor szombathelyi önkormányzati képviselővel – kábítószer-fogyasztáskor szokásos mozdulatokat tett.”"
Senara
Nem ő volt csak úgy nézet ki , de azt elismerték , hogy a képviselők kapcsolatba a drogfogyasztással . :( Tehát akkor ártatlanok ?
bundi
és?...
mi köze ennek a szocikhoz...mert csak akkor indíthatnak vizsgálatot...és természetesen a bűnösök is önnan kerülhetnek ki...akik erőszakkal tömködték szegény fideszesek orrába a cuccot...na majd ha erről is lesz video, akkor indul vizsgálat...de addig?
coyote3
Ma jártamban-keltemben láttam épp Méreit, a buli qrva szállítóját. Épp a jutalmát élvezte nagy vidáman...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.