A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a csepeli önkormányzat "politikai korrupciógyanús" ügye csak a jéghegy csúcsa, ezért arra kérik Rogán Antalt, a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy valamennyi kormánypárti polgármester munkáját világítsa át.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
En a DK-t nagyon csipem, merthogy Feco a vezetoje... De ezzel a kivansaggal (vagyishogy rogan vilagitsa at a fideszes polgarmestereket???!!!) mintha ugy tunne, mindenkinek elmentek "otthonrol" ... Ez olyan, mintha egy tigrisnek azt mondanak, hogy vigyazzon egy csapat fiatal gazellara,...

Rogannak eddig a sajat vagyonarol sem sikerult beszamolnia semmilyen modon sem, akkor most mit is akarnanak tole? Hogy pont o vilagitsa at az ugyanolyan simlis polgarmestereket, mint amilyen o maga?

DK, keljetek fel es jarjatok...
Senara
Átvilágíthatják a fideszes polgármestereket?... Talán így , álljon a százaségő elé tartsa bent köszönöm mehet . Arrogáns Anti borítékolható válasza azok kérnek számon akik tönkre tették az országot ! DK -nak üzenném az átvállalt önkormányzati adósság három negyede nyelőkébe került

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.