Elérhető több mint ötven Fejér megyei nyertes állami földpályázatok bírálati lapjai.

A dokumentumokat a Párbeszéd Magyarországért politikusa, Szabó Rebeka hozta nyilvánosságra. A lapokból kiderül, hogy mire, hány pontot kapott például Mészáros Lőrinc, vagy Tiborcz István testvérének pályázata – olvasható az Origo cikkében.

Az értekelési lapokból kiderül, hogy a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. mind a nyolc nyertes pályázatán maximális pontot kapott a jövőbeni terveire (az értékelési kategória pontos neve az volt, hogy "a gazdálkodási terv szakmai megalapozottsága, illeszkedése a vidékfejlesztési stratégiához, a földbirtok-politikai irányelvekhez, és a pályázai felhívásban rögzített célokhoz").

Ez volt az az értékelési szempont, ami 15-szörös szorzóval szerepelt a végső pontszámban, míg az összes többi kategória értékelési súlyszáma 1 és 3 között volt. Az így elérhető 10 pont Mészáros cégének a végső pontszámban rendre 150 pontot jelentett, ami több mint a fele az általa elért 230-240 körüli pontszámoknak. Vetélytársai 140-180 pont körül teljesítettek a dokumentumok alapján – írja az Origo.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Figyú Lőrincz itt a pályázat írd alá és add be . A stratégiát megbeszéljük kinek mikor és mennyit ! Állami támogatás úton van . Aki eddig a földből élt éljen másból legyen közmunkás .Ja és a trágyát is nyúld le úgysem kell neki .
Desischado
Tiszta hűbéres társaság lesz itt, lassan már mindenütt! Ha fideszes vagy, te vagy a király. Ha meg a vezír rokona vagy, akkor meg a császár. Ha egyik sem, akkor te vagy a jobbágy = közmunkás. Ez aztán demokrácia, á la fidesz módra! Minden az övék, ami nem, az is! Rablóbanda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.