Bár az EP-választás hivatalos eredménye csak éjjel 11-kor lesz ismert, a kiszivárgott információk alapján az MSZP súlyos vereségére lehet számítani. A párt jócskán elmarad a Jobbiktól, miközben közel került hozzá a DK. Várhatóan bejut az EP-be az Együtt-PM is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
@JAJMÁR: Én úgy látom hogy az mszp-nek már nincs reális esélye a közeljövőben arra hogy visszatérjen a politikába úgy,mint önálló, meghatározó politikai erő.
Sokkal nagyobb esélye van a fölfelé jövő kispártoknak,és igen sajnos a jobbiknak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hattorihanna
Így van,csak mivel az mszp visszaesett,így eléjük került a jobbik.De erősödésről nincs szó.
szandokan
@JAJMÁR: @hattorihanna: Teljesen igazatok van, de ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a Fidesz ismét tarolt. Azt hiszem, éppen elegen vagyunk ahhoz, hogy ez így maradjon a jövőben is, mivel az embereket nem érdekli a saját és a gyerekeik élete, nem mennek szavazni. Tulajdonképpen elmegyünk mi, akik a Fideszre voksolunk, meg lassan kizárólag a Jobbik hívei, és ennyi. Mindenesetre az jó lenne, ha a Jobbik maradna ott, ahol most, de inkább lejjebb.
JAJMÁR
@szandokan: 23:34 Nem lett volna szabad a Jobbikot idáig engedni.
Szerintem pedig ami most van a politikában, az nem normális. (Igaz, maga a politika sem az :) )
Mégis, attól tartok, hogy ez a nagy CSÖND nem jó ! Ez nem a nyugalom és a jólét csöndje. Jobb lenne, ha az emberek elmennének szavazni, mert az nem igaz, hogy nem érdekli őket a gyerekeik élete. Abban nem bíznak, hogy "ilyen módon" befolyásolhatják.
hattorihanna
@szandokan: Szerintem meg pont ma este bizonyosodott be,hogy vannak még kitartó,elkötelezett szavazói a DK-nak és az Együtt pm-nek is.Ha dolgozni fognak az elkövetkező négy évben és el tudják nyerni a csalódott,most nem szavazók bizalmát,bizony könnyen előfordulhat hogy leváltják végre a fidesst.
Dr. Felipe
@szandokan: De az is bebizonyosodott hogy Gyurcsányt nem lehet eltaposni. Nulláról indulva két képviselőt is bejuttattak Európába. Ez vonatkozik Bajnaiékra is mert ők is nulláról indultak.
Az MSZP valóban leszerepelt de szerencsére vannak új baloldali erők akik még erősebbek lesznek 2018 ra.
A fideSS most a győzelmi jelentések után komoly megszorításokra kényszerül mert különben szétesik az egész katyvasz ami sok embert rádöbbent a valóságra hogy mekkora tolvajlás folyik az országban a fideSS részéről és könyörtelenül leamortizálódik 2018 ra.
Desischado
@Dr. Felipe: Igazad van. Remélem, rádöbbennek az emberek, majd ha egyre többen a saját bőrükön érzik meg a megszorításokat. Erre számítottam, szerencsére nem ér váratlanul. Az meg úgyis biztos, hogy a fidesz szavazók közül, mikor majd őket is eléri a megszorítás, kifognak ábrándulni. Addig meg hadd örvendezzenek. A bukás biztos, csak az ideje kérdéses.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok