Bár Kerényi Imre szerint manipulatívan vágták össze azt a hanganyagot, amelyből kiderült, hogy a Keresztény Színházak Fesztiválján buzilobbizott, egy szerda reggeli interjúban azért még belehúzott – írja az Origo.

"A heteroszexuális reprodukálja magát, a homokos nem – így működik a világ. Szemérmesen műveljék a műfajt, nincs közöm Kulka homoszexualításához, csak a színészi teljesítményéhez" – nyilatkozta a Rádió Q-ban.

Szerinte a homoszexuálisok emberekben égő vágy van a megmutatkozásra, és Conchita  Wurst politikai sikere neki azt jelzi, hogy a heteroszexuálisoknak kell megvédenie magukat, a meleglobbi hiperaktivitása ellen. Szerinte az Eurovízóban nem a dalok minősége számított.

A miniszteri megbízott szerint álláspontját igazolja, hogy az utcán nem támadásoknak van kitéve, hanem megtapsolják. A tömegek szerinte vele értenek egyet, homosztexualitás ügyben a szabadságharc lezajlott, most már meg kellene állni ezzel – írja az Origo.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"..A homofóbok buzik
2014.05.29. 20:47 Proszektura 3 komment
Címkék: orbán színház buzi homoszexuális homofób kulka Kerényi Imre
Mindenek előtt szögezzük le, hogy Kerényi Imrével nem az a baj, hogy buzi. A homoszexualitás nem betegség, nem deformáció, nem a rossz neveltetés eredménye, nem deviancia, nem perverzió, hanem teljesen hétköznapi dolog. Kutatások igazolják, hogy a homoszexuálisok aránya az emberiségben civilizációtól, vallástól, közerkölcstől, a politikai hatalom ideáljaitól függetlenül minden korban, minden földrészen 8-10% körül mozog. Ha egy rendszer tűzzel-vassal üldözi őket, vagy éppen bátorítja, támogatja a másságuk megjelenítését, felvállalását, akkor is mindig 8-10% közt lesz a melegek aránya.

A homoszexualitás nem fertőző, nem lehet mástól elkapni, nem lehet rá téríteni mint egy vallásra, vagy ideológiára.

Az ember vagy meleg, vagy nem.

Kerényi Imre történetesen az. Meleg. Buzi. Fartúró. Homokos. Ez az ő magánügye, éljen boldogan vele, ehhez senkinek semmi köze.

De hogy miniszterelnöki megbízottként vetemedik ordenáré, órmótlan, ocsmány, okádék, szemét, söpredék stílusban a homoszexuálisokat támadni, megbélyegezni, megalázni, az nincs rendben. Az nagyon nem a magánügye.

Hogy mindezt ráadásul a Keresztény Színházi Fesztiválon követte el és a keresztények között nem volt egyetlen olyan jóérzésű ember sem, aki Krisztus tanításait valóban megértette és mélyen átérezte volna, az már csak hab a tortán. Igazi keresztények ilyen beszédet nem tűrnek el. Nem a gyűlölet, hanem éppen a felebaráti szeretet miatt..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.