J. Géza 66 éves szigetcsépi lakos szerdán sétált be a helyi postahivatalba, ahol az alkalmazottakat megfenyegette, és készpénz átadására kényszerítette.

A bejelentést követően a Pest megyei nyomozók megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkihallgatásokat, melyek eredményeként 2014. május 29-én a délutáni órákban szigetcsépi lakásán elfogták és előállították J. Gézát.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A házkutatás során a nyomozók a rabolt pénz nagy részét megtalálták. J. Géza elmondása szerint a hiányzó összegből csekkeket fizetett be egy postahivatalban – írja a Police.hu.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Bakker a mázlista!Ha szerencséje lesz kap 8 évet.Biztos fedél feje fölött, állandó orvosi ellátás 3x-i biztos étkezés naponta sportolás, kultúrális lehetőségek tiszta ruha.Se rezsi se adóbevallás.No nem követendő példa,viszont abszolút rezsicsökkentős húzás.Mert Géza bácsi jobban teljesít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Janka
@Mobil123: Sajnos nem, hisz ha szégyelnék, akkor Lézer Jani sem költene egy évben 27 millát (fácánnal együtt) szórakozásra és lehet azt a + 2 millát sem a nép érdekében dózsölte el.
Strong
..egyszer állítólag volt egy banda, aki betört egy kocsmába. a zsákmányt eladták, és a pénzből berúgtak...:-)
Mobil123
@Janka: Ó ! Tudom én ezt . Csak költői kérdésnek szántam , mert ha lenne egy csepp szégyenérzetük akkor ilyen Géza bácsi ügy nem történne meg . ( a 2 millás ügyben meg valami nagyon nem kóser mert különben nem fizette volna vissza ha visszafizetette!)
kkalman
@nezelodo: Géza bácsi zárkája melletti is jó lesz nekik.
pityuka
@bakegya: Majdnem hasonló a mi történetünk. Szerencsére heppienddel végződött, de majdnem lenullázódtunk mi is. Történt nem messze Budapesttől, a fidesz első regnálása alatt, amikor a miép tépte úgy a száját, mint most a jobbik.
bakegya
@pityuka: szerintem ez az orbán túltesz mindegyiken-nemzetközi mezőny nekik a Néppárti tagság- semmi másra nincs szüksége mint hazai pártra-marha nagy vagyonra és repülőjegyre.Merkel szárnyai alatt úgy ugrál ahogy akar.Csurkát viszont még ő sem volt képes elhallgattatni-ha élne ő lenne az első aki egy kibeszélő sóval megállíthatná.
Személyes véleményem nem az számít milyen blúzt inget vesz föl valaki hanem az a lényeg amit mond-a deffenzív látásmódúakat ezek elhallgattatják,belügyesen mindenképpen.Kollektív tudattal,szolidalitásérzékkel,karizmatikus individummal nagyítóval se találok csak egy két személyt ebben a hazában-az meg nem hülye hogy korpa közé keveredjen-sajna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok