Lázár Jánost szerdán a parlament nemzetbiztonsági bizottsága is meghallgatta, elsősorban az Információs Hivatal (IH) irányítása miatt. "Mivel nyílt ülés van, próbálom a mondandómat rövidre fogni" - kezdte Lázár, aki elmondta, hogy a közigazgatási államtitkársághoz fog tartozni az IH, de a felügyeletet helyettes államtitkár közreműködésével személyesen ő fogja ellátni.

Forrás: origo.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"Az ország nem eladó!"
Vagy mégis? A fele már kínai-arab kézen van. Most viszik a maradékot?
m.macskosz
"...és az a lényege, hogy széles sávú internetet akarnak biztosítani mindenhol az országban."

Jó ötlet, szép is, ráadásul humánus, --hogy d...j meg, te mocsadék, tetű, szemét fácánlézer gané!
Az ország lakosságának egyharmada nem jut hozzá emberi fogyasztásra alkalmas, megfizethető élelmiszerhez, az ország lakosságának 10 %-a azt sem tudja, miért egészségtelen az, ami még esetleg megfizethető.
Megpróbálok disztingválni: Azok, akik nem takonygerincűként, -mint te, fácánlézer-,
dolgoztak, a saját tehetségüknek megfelelően, szorgalmasan, nos, ők most hánynak
(okádnak) tőled te senkiházi, gerinctelen, mocsok!
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: no és az ország majdnem teljesen le van fedve széles sávú internettel. Hogy többen nem tudják anyagi, és szociális okokból használni, az is megérne egy kis rövid tárgyalást, a többi bűne mellett, ha eljön az ideje.
Na de: a 300 milliárd forint sorsa vajon mi lesz, amit erre kértek, kaptak a Deutsche Telekomtól??? Mert ez qrvára sok egy már majdnem teljesen kiépített rendszer "befejezéséhez"!!
m.macskosz
@m.macskosz: Azért gyorsan lefordítom,hogy a fidesz fanoknak is érthető legyen:
nem lakik jól senki a szélesszájú/szélesfülű/szélesfaszú internettel, te bunkó!
A MOSZAD meg pont nem arra vár, hogy Obama, Putyin, Merkel mit is tevez...:)
Egy ilyen senki, mint te meg a főnököd, pláne nem sok vizet zavartok!
perfekt
Már csak ez hiányzott!Kérem tisztelettel:Elolvasok egy hírt--mi az első amit látok?Pinokkiót!.Amennyiben még nem volt vége az országnak, most kapufa.Erre a hírre reagálva:Azt mondja széleslátókörü -magashomloku--hogy átalakítja az IH-t--és ő lesz a főnöke.Majd arról szól rengeteg pénzbe kerül majd.,.és nem arról beszél,hogy alkalmas emberekkel oldja meg a feladatokat.Aztán azt is mondja---a Moszad--és a CIA lesznek a partnerei.Aztán a korona??? Pár éven belül miénk lesz a legjobb IH!!! Ennyire nem lehet hülye, ez a vidéki akrobata.Így aztán a világ összes ellenünk kémkedő--szervezete--minden információt megkaphat-- minden erőlködés nélkül tengernyi pénzek szét osztása mellett--a hazai érdekeltek között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.