A belügyminiszternek bő 500 millió forinttal kevesebb jövedelme volt tavaly, mint 2012-ben – írja az Index.

A drámai visszaesés talán annak tudható be, hogy tavaly valószínűleg már nem kapott pénzt a négy éve eladott biztonsági cége után. Pintér, aki hagyományosan a legjobban kereső kormánytagnak számított, 2013-ban így már mindössze csak 13 millió 306 ezer 950 forintos összevont adóalapot, és 362 ezer 40 forintnyi külön adózó jövedelmet tudott felmutatni.

Ehhez képest az eggyel korábbi bevallásában a 16 millió 235 ezer 691 forintos összevont adóalap mellett a külön adózó jövedelme 503 millió 444 ezer 052 forint volt – jegyzi meg az Index.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Még a végén hozzá kell nyúlni a "Blonde üzemanyagpénz"-hez?
Szeeegény! Hogy tudom sajnálni! :-(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Yoda69: Pintért valóban nem kell sajnálni, de ez a "4 millió magyart a szegénységbe taszító Fidesz" már nagyon fárasztó. Szerintem menjünk kicsit vissza az időben, és mondjuk azt, hogy az I. világháború is Orbán miatt tört ki. Egyébként mostanában tényleg egyre több hülyeséget csinálnak néhányan Fideszéknél, és ebben Lázár az élen jár. Ez van, ki kellett mondanom.
Yoda69
@szandokan: Na vegre kezded belatni. Majd amikor allamcsodben fetreng az orszag akkor meg kerj majd bocsanatot a neptol, amiert megszavaztad ezt a sunyi es alattomos rablobandat.
szandokan
@Yoda69: Igen, azt belátom, hogy néhány embert el kellene távolítani a Fideszből lassan. Remélhetőleg erre Orbán is rájön. Államcsőd azonban nem lesz, bocsánatkéréssel meg nem tartozom senkinek.
Yoda69
@szandokan: Remeljuk nem lesz, azonban az egesz orban-gazdasag egy nagy lufira epult ami barmikor eldurranhat. Nem veletlen hogy tovabbra is bovliban tartanak minket.
evacica
Mindjárt megszakad a szívem ezekért a szegény politikusokért, először a Rogán, most a Pintér, szegény Orbán is szegényebb lett csökkent a kp a bankba Hát szörnyű egy helyzet, de majd a Hegedüs asszony segít a bajba jutottaknak, ad egy kis ez egy kis azt, hogy nehogy már éhen haljanak szegények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.