"Vannak dolgok, amikről hiába kéritek, úgysem fogunk tudni beszélni" – hangzik el azon az Átlátszó birtokába jutott hangfelvételen, amely az Origo keddi szerkesztőségi értekezletén készült és amelyen bejelentették Sáling Gergő addigi főszerkesztő menesztését.

A felvételen Vaszily Miklós, a cég vezetője szólal meg először, akinek gúnyos nevetések közepette kell bizonygatnia, hogy valóban közös megegyezéssel távozik posztjáról Sáling, és a kirúgásnak nincsen köze az Origo Lázár Jánosról közölt cikkeihez.

"Nem kell olyanokat beleképzelni ebbe a sztoriba, ami nincs" – fakadt ki az értekezlet végén Vaszily, miután az újságírók már kissé indulatosan nem voltak hajlandóak elfogadni az integrált tartalomfejlesztési stratégiáról szóló mellébeszélést, rendre visszatértek a "mi történt" alapkérdésére, vagy éppen a felmondási lehetőségekről érdeklődtek.

A hangfelvétel, amelyhez az Átlátszó állítólag az anonim szivárogtató platfomjukon keresztül jutott hozzá itt hallgatható meg:

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
@postamester: a pirosat nemtalàltam csak egyu hosszu piros csikot, de az nem nyitotta meg a hangfelvètelt. Kulonben koszonom.
picike
@csip-csop: pirosgombra pici nyilra kattincs ott hallgasd meg
bakegya
Bedől a konvergencia,ha az origó minden tényt feltár!-Ákos cenzúrál-aztán ha nem mentek át a szitán -én is szívesen rostálok,ha nem csökkennek a bevétek,ha...A főszerkesztő feje fölött most át kellett nyúlnom...a pénzért,és...kész .Gergő nélkül könyebb lesz Origóban maradni-oké ANNA semmi hezitálás -jó hangulat leépíteni-bizalom az ismeretlenbe...pótolhatatlan ember nincs-aztán bemutatkozik a helypótló-ööööööööööööööö-eeeeeeeeee akkor szerintem mára ennyi!
ITT ÉN EGY NAPOT SE MARADNÉK-GERGŐ VISSZANYERTE A SAJÁT SZABADSÁGÁT!!!
asztmás
@Boszi27: nagy nehezen végighallgattam. Hallod ez tényleg Vízgereblyézés.
Boszi27
@asztmás: Én kb a feléig jutottam. Ehhez is kell ám érteni. Úgy beszélni sokat, hogy közben nem mondani semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.