evacica

Kormánypártok: Gyurcsány Ferenc írja a Soros-listát
Nagyon jó! Nacsa az álleresztény demokrata, mondhatnám megélhetési politikus, megszólalt de minek? Kérdem tőle, ha ilyen jól értesült, hogy pénzt is kapnak a listázottak úgy mint Orbán, Kövér Szijártó Kovács stb és maga a fidesz szervezet?Mert jól jönne egy kis pénz mert a fidesz és Orbán mindent ellopnak pl az Önkormányzatoktól és az ellenzéki pártoktól!
Fekete ruhás biztonságiak keménykedtek a hallgatókkal az SzFE-n – VIDEÓ
Szarka lopja a fiatalok szabadságát és jogait! Ez az egész jellemző Orbánra, na szóval ez is a jogállamiságba tartozik!M.o. ilyen a jogállamiság, ami nem tetszik az EU nak! Nekem se!
Polexit: a lengyel kormány már az EU elhagyására készül?
Kíváncsi lennék, hogy mit fognak csinálni az EU pénze nélkül, főleg Orbán. A magyar gazdaság teljesen összeomlik az EU pénzek nélkül4 tiszta elmebeteg mind a 2 ember, Orbán ugrálhat összeveszhet mindenkivel, de tudomásul kellene vennie, hogy M.o. a nagy politikában annyit számít mint a tavalyi naptáron a légypiszok! Legfeljebb M.o. szúr ki!
Szörényi Levente kiátkozta Bródyt, mert ő nem a magyar kormánnyal ért egyet
Szörényi szégyellheti magát! Bródy soha nem vetemedne ilyenre, mint amire Szörényi! Bródy konzekvensen kiáll véleménye és meggyőződése mellett évtizedek óta!Mindenkinek joga van önálló véleményre és azt tiszteletbe kell tartani! Még Szörényinek is! Aki megcsúfolja közös munkájukat az pont Ő! Lehet imádni Orbánt, az az ő magánügye, mint ahogyan sokunknak pont az ellenkezője a véleményünk! Szörényi levizsgázott előttem és gondolom sokunk előtt!
Orbán Viktor: a kormány jogával élve vétózta meg az uniós csomagot
Orbán folyamatosan szégyent hoz hazánkra a saját önös érdekei miatt! Orbánt nem érdekli semmi és senki csak a saját hatalma és zsebe! Mindenkivel szembe megy, ha valaki nem az ő véleményét és akaratát követi!Amit most csinál, na az a hazaárulás, és a 25 tagállam elárulása! Hazug indokot hoz fel, hogy miért vétózott, ezt egy normálisan gondolkodó ember sem hiszi el!
Parragh László szerint minden önkormányzati adót be kell fagyasztani
Hát ez a kihízott képű,senkiházi rendesen tud benyalni Orbánnak! Orbán pedig bosszúból, hogy nem Tarlós nyert minden aljasságra képes, hogy megszívassa Bp. és az Önkormányzatokat! Én naponta foglalom "imába" a nevét az ingyenes parkolásért is, ami csak árt az emberek egészségének és kedvez a Covidnak a rossz levegő miatt! Hogy verné meg a jó Isten ezt a sok aljas embert!
Gulyás Gergely: "Ha túl leszünk a járványon, akkor Magyarországon élni jobb és könnyebb lesz, mint bármikor a rendszerváltoztatás óta"
Elgondolkodtam hogy egy tanult ember aki érteliségi családból származik, hogy a fenébe tud szemrebbenés nélkül ennyi hazugságot az emberek képébe mondani! Felháborító ez az arcátlanság, a szülei nem lehetnek büszkék rá! Fiuk eladta a becsületét!
Varga Judit: Nem Magyarország támadja az EU-t, hanem fordítva
@kereső: Legfeljebb felfüggesztik a szavazati jogukat, oszt jó napot, lóvé meg az ablakba!Csak akkor miből fognak lopni?!
Varga Judit: Nem Magyarország támadja az EU-t, hanem fordítva
@verőce21: Sajnállak nagyon hogy a fidesz és Orbán hülyeségét beveszed, de ez legyen a te problémád!A jogállamiság nem erről szól!Pl médiatörvény, vagy hogyan nevezték ki most a Kúriaelnökét, vagy a fékek és ellen fékek hogy működnek-
Orbán Viktor bejelentette: Megtorpedózzák az uniós koronavírus-mentőcsomagot a jogállamisági feltételek miatt
Orbán aljassága itt is megmutatkozik!Nem tudom, hogy mikor menesztik már a Néppártból?! Nem csinál mást csak keveri a sz...!Ez a vétó is csak azt mutatja, hogy milyen ember!Itt is a nép mögé bújik, még van képe azt állítani, hogy ezt az ország érdekében teszi! Hogy nem szakad rá az ég! Csak is kizárólag a saját maga hatalma és zsebe miatt teszi, hogy zavartalanul lophassanak!
Varga Judit: Nem Magyarország támadja az EU-t, hanem fordítva
@verőce21: Csak azt nem értem, ha Mo és Lengyelországban minden rendben a jogállamisággal akkor mi is a bajuk?!Miért kapálóznak ennyire ezért ?! Ha nem tudná valaki, azért mert ennek a 2 országnak a vetője srába tiporja azt, a hatalma és a zsebe érdekében!
Varga Judit: Nem Magyarország támadja az EU-t, hanem fordítva
Jó lenne már, hogy ha tudomásul venné ez a mocskos kormány, hogy nem a magyarokat, ha nem a kormányt marasztalja el az Eu!!!Csalnak lopnak hazudnak, teszik ezt, hogy ehhez meg van a felhatalmazásuk! Minden aljas dolgot megtesznek, hogy a hatalmukat megtartsák! Ritka gerinctelen erkölcstelen banda, aki folyton a nép mögé bújik! A kormány és a nép nem azonos, jó lenne, ha ez a nő is tudomásul venné!
Trump jogászai megtámadták a levélszavazási rendszert Pennsylvaniában
Ez a paprika Jancsi képtelen méltósággal veszíteni! Ilyen cirkusz még nem volt az USA történelmében, az egész világ értetlenül áll és megveti az ilyen embereket! Nevetséges amit csinál nem méltó egy ilyen nagy ország első emberéhez!Szégyen és magát járatja le!
Szíjjártó Péter, a helikopterkirály: itt vannak a részletes használati adatok
Hát kell is az a helikopter, hisz M.o. olyan nagyok a távolságok, hogy ez fene szükséges! Azelőtt ezt egy külügyminiszter sem csinálta, de még miniszterelnök sem!
A veje felvetette Trumpnak, adja fel
Képtelen méltósággal veszíteni! Ilyen még nem volt az USA életében! Elég szégyen, de ott legalább van demokrácia!
Komoly tünetektől szenved a koronavírusos Szijjártó Péter – Itt vannak a részletek az állapotáról
Talán nem kellett volna annyit utazgatni, pláne maszk nélkül ! Idehaza kellett volna maradnia és nem folyton repkedni!
Gyurcsány: "Orbán-rezsimjének a szégyene, hogy 1956 követelései ma is érvényesek" – videó
@ómió: Milyen sortűzről beszélsz te szerencsétlen?! Nagyon rossz az emlékező tehetséged! A haverjaid gyújtogattak, fosztogattak, a Kossuth térből nyilvános WC csináltak, éhet a város, köveket szedtek föl megtámadták a rendőröket több mint 400 rendőr sérült meg a haverjaid "békés" tüntetéséből! Egy csürhe uralta a várost a fidesz vezetésével!
Több ezren tüntetnek az SZFE szabadsága mellett, élő közvetítés a menetről – videó
Minden tiszteletem a SZFE hallgatóié! Példát mutatnak az országnak, megmutatják, hogy a szabad gondolkodó ember hogy viselkedik, nem hagyják magukat korrumpálni, kitartanak igazságuk mellett! Bátorságból, tisztességből becsületből jeles, van mit tanulni az országnak elvezetők a fiataloktól és tanáraiktól! Szarka el a kezekkel a SZEF től Orbánék meg tanuljanak meg tárgyalni, és vegyék már tudomásul, hogy van igazság a fideszeseken kívüli világban is!
Plusz egymilliárdot kapott űrtevékenységre a külügy
Nekünk pont erre van szükségünk! Milyen érdekes minden hülyeségre van pénz, csak az emberek életkörülményének javítására nincs! Ideje,hogy eltűnjön ez a korrupt banda de végleg! Ezek csak az országot teszik tönkre,és a saját zsebüket tömik!
Megtámadták a borsodi időközi választás eredményét
A fidesz mindenre képes a győzelemért! Pénz paripa fegyver, persze a mi adóforintjainkból A fidesz minden választása csalás mit ahogy a választási törvénye is inkorrekt! Ez " becsületes keresztényi " viselkedés!
Orbán gúnyos üzenettel reagált Jakab Péter krumplis kirohanására
Orbán saját magáról állít ki bizonyítványt! Neki minden ráfér a képére, szégyenérzete nincs Azt hitte hogy szellemes? Nem csak egy ripacs!
Kásler Miklós bejelentette: katonákat vezényelnek az iskolákba
Úgy látszik kezdődő szenilitás jelei kezdődtek Kaslernél! én már rég lemondtam volna a helyében, nem csinálnék hülyét magamból! Nincs senki a családjában aki erre felhívná a figyelmét?
SZFE-kancellár: Ma 18 óráig mindenkinek el kell hagynia az egyetem épületeit – Közben blokkolták az irodák számítógépein a Facebook-hozzáférést
@jesz: Ha nem tudnád a járvány miatt! Sok eszed van! Hogy ki a gyáva a kormány és Orbán, sőt pitiáner, akik ilyen eszközöket használnak a jogukért harcoló diákokkal! Szégyenteljes ez az egész, de ezeknél a tárgyalás ismeretlen fogalom!