evacica

Megnőtt Orbán Viktor népszerűsége a járványhelyzet alatt
Mit is irhatana a Nézőpont? Elég pénzt kap Orbántól, amit meg kell hálálni! Én és barátaim nem ezen a véleményen vagyunk, és gondolom sokan mások sem!Nem tudom mit kezelt jól Orbán, hogy e volt maszk fertőtlenítő a patikában kiürítettek és hazaküldtek betegeket a kórházból akiknek kórházi ápolásra lett volna szükségük, hogy nem támogatta az állásukat elvesztetteket, a kisvállalkozókat, és sorolhatnám! Az Önkormányzatok kivéreztetését bosszúból, és tömi a haverok zsebét!Szóval mindezért népszerűnek kell lenni?Ilyet csak nem gondolkodó ember tud támogatni!
Szétesett az ellenzéki összefogás a Samsung-gyár elcsatolása után Gödön
Végtelenül elszomorít ez a helyzet!Nem tudjuk igazán mi okozta ezt a helyzetet, de szörnyű, hogy nem tudnak rendesen együtt működni! Ha ez így fog folytatódni bajba leszünk 2020 és marad ez a szörnyű Orbán banda! El kéne ezen gondolkodói a pártoknak! Az ilyen eseteknek örül a fidesz!
Jakab Péter lehülyézte Orbánt a parlamentben, Kövér László ezt nem hagyhatta annyiban
Gratulálok Jakab Péternek! Igaza van mikor azt mondja, hogy Orbán hülyének nézi a népet! Van aki hiszi a hazugságokat, a panel szövegeket,az állandó Sorsozás, Gyurcsányozás, migránsozás miközben a lényegről nem beszél, és kibújik a tisztességes válasz alól! Pedig neki kötelessége lenne tisztességesen válaszolni, hisz elszámolási kötelezettsége lenne felénk! Kövér meg amit csinál int házelnök egyenesen felháborító, ilyen felhatalmazása nincs, hogy az ellenzékbe folyton belefolytja a szót és pénzbírságokat szab ki rájuk! Ilyen egy normális demokráciába nincs!
A Jobbiknak annyi, Dobrev feltör – izgalmas átrendeződést jósol ellenzéki térfélen a kormányközeli intézet
@Csizmás Kond: Te is tudod, hogy ez nem igaz!A Gyurcsányi gyűlöleted elveszi a józan eszed!Próbálj meg reálisan gondolkodni, hátha fog menni!
Augusztustól drágul a parkolás Budapesten
Én nem tudom, hogy mi a jó megoldás, de Orbánnak ez az eszement ötlete az ingyenes parkolással arra döbbentett rá, hogy szükség van a parkolási díjra! Azóta ugyan is mióta bevezette ezt az ingyenes játékot nem tudom a kocsimat használni, mert ahová megyek ott sem tudok parkolni, és ha hazaérek akkor sem! Ilyenkor foglalom imába Orbán nevét! Kicsinyes bosszújával elérte, hogy a fővárosban a káosz uralkodik parkolás végett! Az utca tele van Pest környéki matricás kocsikkal, akik itt dekkolnak egész nap! Mint mozgáskorlátozott az életem meg van nehezítve, hogy nem tudom a kocsimat használni! Valamit tenni kell, hogy élhető legyen ez a város!
Orbán a temetési beszédében is harcot emlegetett
Lassan Orbánnak az agyára megy ez az állandó harcolás! Nem normális dolog , hogy valaki folyton harcol. Miért is kell?Legfeljebb a démonjai ellen kellene.Egy gyászbeszéd se hangozhat el arc nélkül! Már csak Soros, Gyurcsány meg a migránsok hiányoztak a panelből!
Kiderült, meddig lesz ingyenes a parkolás
Üzenem ennek díszes társaságnak, hogy az ingyenes parkolás az egyik legeszementebb intézkedés volt!Persze arra jó, hogy Orbán betartson az önkormányzatoknak, na meg az itt élő embereknek! Azóta kénytelen vagyok tömegközlekedést igénybe venni, ami meglehetősen megterhelő számomra, mivel mozgáskorlátozott 65 év feletti vagyok, magam vásárolok be, és csomaggal nagyon nehéz: Ha kiállok a kocsimmal nem tudok visszaállni, de ahová megyek ott sem tudok parkolni! Naponta foglalom imába Orbán nevét, na nem pozitívan!Ez is egyike a szemét húzásainak, amit okt.13 miatt csinál! Kisstílű piti bosszú, nem méltó egy miniszterelnökhöz!
Kocsis Máté nekiment Pikónak: "jobb lenne, ha inkább távozna a székéből, és elmenne mondjuk hírolvasónak a Klubrádióba”
Én meg ennek a fagylaltozó senki Kocsis Máténak mondom, hogy ideje volna már eltűnnie a közéletből hasonló senkikkel együtt! Rosszul vagyok, ha meglátom azt a farizeus képét, ő is csak egy megélhetési talpnyaló politikus!
Soros és a koronavírus: mától ön is a postaládájában találhatja az új nemzeti konzultációt
Ez a konzultáció csak annak jó aki keres rajta, értem azt aki nyomtatja! Különben amire való arra kemény!!!
Soros és a koronavírus: mától ön is a postaládájában találhatja az új nemzeti konzultációt
@Gyütt Mönt: VAGY A MINISZTÉRIUMOK VÁRBA TELEPÍTÉSÉVEL EGY VAGYONÉRT?Vagy ennyi futballpálya építéssel, vagy az önkormányzatok kivéreztetésével Orbán bosszúja miatt?
Orbán: "a pénzt először meg kell keresni és utána kell elkölteni"
Bizony bizony, hogy aztán el tudjuk lopni! Ez a jelszó, mi meg csak nézzük! Ja meg megkeressük amit mások ellopnak!
Orbán még a járványról is nemzeti konzultációt indít
Meddig fog rágódni Orbán a Sorsozáson?! Még nem unja? Mert minden normális ember hócipője tele van evvel a hülyeséggel! Habony barát kitalálhatna már valami mást !A Sorosozás, migráncsozás már dög unalmas! Ja meg a Gyurcsányozás is meg az elmúlt nyoc év is!
Orbán Viktor: Az elmúlt tíz év legjobb döntése volt, hogy bevezettük a rendkívüli jogrendet
Ezt a pénzt jobban is fel lehetne használni! Igaz akkor viszont a csókos haver nem keresne! Nekem egy bajom van még evvel a kérőivel, hogy amire használni lehet ahhoz túl kemény!
Fidesz-KDNP: csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc
@namihami: Sajnos! Orbán legalább azt is elérte, hogy az ember megutálja a határon kívüli magyarokat!Minden amihez nyúl csak bajt és kárt okoz!
Fidesz-KDNP: csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc
Borzalmas ez a szemforgató farizeus hazug kormány! Az önkormányzatokat tudatosan akarják tönkretenni, hogy ezzel bizonyítsák, hogy alkalmatlanok! Orbán kicsinyes bosszúja október 13 ért! Remélem visszaüt 2022 ! Csak rájön ez a szerencsétlen ország, hogy akik a hatalmat gyakorolják nem az ő érdeküket képviselik, sőt a többség kárára kormányoznak!
Semjén benyújtotta: Ha az országos tisztifőorvos ezt javasolja, fél évig különleges jogköröket kapna a kormány
Semjénnek úgy látszik mániája lett az éjjeli kormány módosító javaslatainak benyújtása! Kész röhej, ez a pali miért nem alszik éjszaka? Vagy a szemétségek csak éjszaka jutnak eszébe?
Gyurcsány Ferenc saját márkával tör be a divatiparba
@Eriksson: Ez biztos nem a mi pénzükön jött létre, mint Orbán Ráhel divat bulija ami most éppen 5 milliárdba került az adófizetőknek! Gratulálok, talán ezen kéne köszörülni a nyelveteket!
444: Orbán Viktor le fogja cserélni Kásler Miklóst – ő lehet az utódja
Esküszöm Orbán intézkedései mindig Sztálint juttatja az eszembe!Ö is értett mindenhez,és intézkedései nem hoztak mást, csak vért és könnyeket!Orbán kormányzása sem hoz a népnek semmi jót, csak magának és a sleppjének! Korlátlan hatalom és pénz erről szól Orbán minden intézkedése! Mi meg beledöglünk!
Deutsch Tamás is beleszállt Karácsony Gergelybe – nem kíméli a Fidesz a főpolgármestert
Tompika soha nem az eszéről volt híre! Mint látjuk most is nem győzi ezt bizonyítani! Én a helyében hallgatnék, és nem hordanék össze ennyi hülyeséget! És nem ártana néha a tükörbe is néznie!
Újabb pofon Karácsony Gergelynek: a kormány most a közterületeket csavarná ki a főváros kezéből
@kereső: Egy ilyen senkiházival mint ez a Shikari nem érdemes vitázni! Túl mélyen van, idáig nem süllyed az ember!Tudod a stílus maga az ember!
Varga Judit megvédte a "rémhírterjesztőkre" lecsapó rendőröket
a rendőrök nem a saját szakállukra mentek ki! Felsőbb utasításra! Igazság ügyi Miniszter részéről ilyen védekezés, hogy csak az téved aki dolgozik, a civil életben elmegy, de a kormánynál NEM!!!
Csütörtökön Orbán a védekezés miatt nem ment Brüsszelbe, pénteken Belgrádba ment és a sportról tárgyalt
Hogy lehet hinni egy ilyen embernek, aki azt mondta azért nem utazik mert a járvánnyal kell idehaza foglalkoznia!Egy szava se igaz, egyszerűen félt megjelenni az EU ban!
Három ellenzéki kerülettől százmilliókat vont el a kormány, a fideszes kerületet elkerülte a megszorítás
Ez Orbán kicsinyes pitiáner bosszújának következménye október 13 ért!Folytatja kicsinyes nem miniszterelnökhöz az méltó viselkedését az ellenzéki önkormányzatok ellen, evvel akarván bizonyítani alkalmatlanságukat! Nem szabad hagyni, ez a bizonyíték arra, hogy 2022 menniük kell! Elég volt!!!
Hidvéghi nekiment az Európai Parlamentnek
Csak így tovább fiuk! Legyünk már bunkók, had tudja meg az egész világ! Pirul az ember arca amit ezek a fidesz banda csinál, lejáratják az országot, összevesznek mindenkivel, sértegetnek minden politikust aki nemért velük egyet!
Tarka maszk: Orbánnak nem sikerült betartania az egyik legalapvetőbb járványügyi előírást
Szörnyű ahogy kinéz! Ennek az embernek nincs öltözködési tanácsadója?! Hogy lehet sötétkék zakóhoz fekete nadrágot amit kicsit kinőtt egy barna cipőt felvenni?!! Olyan mint egy trottyos öregember, nem pedig M-o. Miniszterelnöke! Most már értem miért csapta el Lázárt, nem tetszett az öltözködése!