evacica

Kiakadt az Elk*rtuk producere, amiért a mozikban kevesebbszer játsszák a filmjét az új James Bondnál – A Gyurcsány-film nemzetközi bemutatója Brüsszelben lesz
Újabb lejáratása az országnak! Ilyen gyalázatos hazug gagyi filmre ki a fene kincsi! Épelméjű ember biztos nem, sem időt sem pénzt nem ad érte!!!
DK: "Soros áll Márki-Zay mögött" – furcsa cikk jelent meg, majd törölték
@Nyírfa: Mindenesetre, ha a MZP nyer én befogott orral szavazom, nem mellette, hanem Orbán ellen! Nekem MZP piszok unszimpatikus ember! Hatalmas egóval !
Az MSZP társelnöke összehívja az elnökséget Márki-Zay támogatására, ő már leadta a szavazatát
Nálam és sok barátomnál akik elkötelezett liberális baloldali értéket vallanak az MSZP leírva!!! Hová lett Horn Gyula pártja?! Egyre zsugorodik és lassan eltűnik! Ennyi kis stílű, vezetőt és nem éppen gerinces embert egybe látni siralmas! Gratulálok azoknak a tagoknak akik nem álltak be a jobboldali nem éppen gáncstalan MZP mellé! Volt gerincük és hitük!!!
Marki-Zay SMS-el bizonyítaná, hogy Dobrev nem mondott igazat
MZP bizonyította nem úriember,Beképzelt öntelt erőszakos ami nálam nem jön be!
Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni
@Horizont: Tulajdonképpen még jó, hogy idejében kiderült, hogy Karácsony alkalmatlan lett volna miniszterelnöknek!
Egyetlen mondat miatt nem adott ki közös nyilatkozatot Dobrev Klára és Márki-Zay Péter?
MZP túl sokat képzel,magáról! Egyébként egy hím soviniszta is! bizonyítja ezt az mikor DK "dicsérte"/Dobrev Klára/Öntelt nagyképű erőszakos agresszív!!!
Hajmeresztő elmélet: a Fidesz saját aktivistáit küldi Dobrev Klárára szavazni
Ez az ember nem csak erőszakos, agresszív , de még gátlástalan is! Aki rá szavaz kap egy másik Orbánt!Óvja Isten M.o Marki Zaytól!
Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni
Számomra egy politikai halott lett Karácsony!Ennyire lemenni kutyába, nem gondoltam volna! A tisztesség hol marad?!
Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni
Karácsony Gergely nálam kiírta magát! A, tesz tisztességtelen és erkölcstelen! Nagy csalódás számomra, nem gondoltam, hogy idáig tud süllyedni!
Micsoda véletlen! Bordeaux-ban járt a honvédség repülője, ahol Mészáros Lőrinc üzlettársa éppen birtokot vásárolt
Remélem a kormány váltás után ezeket a repkedéseknek a költségeit is behajtja az állam ezeken az "urakon"!!!
Hollik szerint több mint egymillióan akarják Gyurcsányt megállítani, aki "házibajnokságot" szervezett magának
Látszik, hogy elfáradt a fidesz kommunikáció! Unalmas elavult! Változást akarunk! Elég volt a lopásból!
Ezért volt Karácsony visszalépése kockázatos döntés
@CsipkeRózsa: na én nem vagyok ebben biztos! A fideszből jött MZP adta magát! Nagy képű, erőszakos és agresszív! Nem akarok egy másik Orbánt! Én biztos Dobrevra szavazok!!!
Hajmeresztő elmélet: a Fidesz saját aktivistáit küldi Dobrev Klárára szavazni
@kereső: A Dksok és szimpatizánsai okosabbak mint ez az öntömjénező agresszív erőszakos MZP/ Bennünket nem téveszt meg! Jakab korrekt egyenes ember ne dőlt be MZP nek Gratulálok Neki!
Márki-Zay utalása után reagáltak Gyurcsányék arra, hogy megkeresték-e Karácsonyt
MZP az igaz mondással kicsit hadilábon áll! Hataloméhes ez is mint Orbán, nem véletlen hogy a fideszből jött!
Nem emigrált Orbán lánya – így magyarázkodott Tiborcz István
Ki a fenét érdekel, hogy hol élnek, a baj az hogy a többiek még idehaza vannak!
Závecz-IDEA: leginkább Dobrev tudná legyőzni Orbánt
Undorító mikor emberek ilyen közönséges bejegyzéseket irkálnak!Saját magukat minősítik!
Karácsony Gergely vitázni hívta Márki-Zay Pétert és Dobrev Klárát
Karácsony nagy csalódás! Becsapta a választóit, bár ha bele gondolok jobb hogy most derült ki, hogy nem tudta volna vezetni az országot! Márkí Zay behúzta a csőbe! Óvakodjunk ettől az embertől, ez is olyan fajta mint Orbán! Dobrevben meg van minden ami egy jó vezetőnek rendelkeznie kell, okos szerény művelt nem fényezi magát mint Márki Zay!Legyetek észnél emberek, tudjátok, hogy hová húzzátok az X! Fekete Győr telhessen leszerepelt Orbán fiatal korában! Kár a Momentumért!
Egyre nagyobb a nyomás Karácsonyon: a Závecz intézet mérése szerint is veri őt Márki-Zay
Jaj nekünk, ha Márki Zay nyerne! Nem sok különbség Orbán és közte! Ő is csak a hatalmat akarja! Elegem van a 7 gyereke és a keresztény hívősége folytonos emlegetésével! Semjén és pártja is fene nagy hívők, és mit is művelnek?!Emberek jól gondoljátok meg hogy hová húzzátok a voksotokat! Ez az ember is diktatórikus hajlamú, mint Orbán!
Novák mindenkit megnyugtat: minden eddiginél magasabb nyugdíjprémium jön idén
Katika! Élnél meg módjuk a minimál nyugdíjból vagy az átlagból nem tudom, hogy akkor is így vigyorognál! Menyél el a bánatba a sok badar hazugságoddal! Talán az agymosott primitív gondolkodni nem tudókat meggyőzöd főnököd hazugságával! Ez mind a szavazat vásárlásra megy!
A kormány kedvenc humoristája ízléstelenül alázza Gyurcsányt – Bagi Iván alkoholizmussal viccelődik
@Németh István: A stílus maga az ember! Te egy senki vagy a gyűlölet és a hazugság és a trágya csak úgy folyik belőled!
Karácsony Gergely bejelentette: nem lép vissza
Végre a sarkára állt Karácsony, és nem hagyja agát zsarolni Marki Zaytól!Márki Zaynak nem a felkészültségével van a bajom, ha nem a túlzott önbizalmával, és arroganciájával és erőszakosságával! Mit is akar?! Hogy majd ő mit miniszterelnök helyettes, engedélyez illetve agy jóvá minden miniszterelnöki döntést! Ez azt jelentené, hogy a miniszterelnök egy bán, és ő Márki Zay a mindenható! Azt is elfelejti ez a jóember, hogy itt 6 párti koalíciós vezetésről an szó! Köszönöm ebből nem kérek, cseberből vederbe esnék!
Csizmadia babakocsival és karon ülő gyermekekkel vonulna ott, ahol Gyurcsány "államterrorral véres köztársaságot hozott létre”
hát hülyeség tényleg határtalan! Csak végig kell nézni ezeket az arcokat Csizmadia, Stefka Bayer, stb a normális embernek felfordul a gyomra ettől!
Öt és félszer annyi pluszpénzt ígért be a kormány a nyugdíjasoknak most, mint amennyit az előző választás előtt kaptak
@CsipkeRózsa: Így igaz az! Most éppen a nyugdíjasok hülyíti, hogy szavazataikat megvegye! Ezt a pénzt évekig elvette az alacsony nyugdíj emelésekkel, és tudomásom szerint 2022 is 3% emelést tervez! Kedves nyugdíjas társaim! ébredjetek már fel ez az ember évek óta átver bennünket míg ő és családja valamint haverjai luxusban élnek a nyugdíjasok nagyobb része nyomorog! Ne hagytátok megvenni magatokat csak ezért az alamizsnáért, tudom, hogy nagyon sokunknak jól jön ez a pénz, de ez jár nekünk!
Tényleg esélytelenebb Dobrev, mert Gyurcsány felesége? Most ő maga árulta el a választ
Szép kis banda! Két férfi kell egy nő legyőzéséhez! Marki Zay fene nagy önbizalma és erőszakossága, és Karácsony időnként inkorrekt beszólásai!/nem lesz öszödi beszéd stb/