evacica

„Jól látszik, mennyire fél a kormány” – feljelentették a pedofilbotrányról forgató aktivistákat
Gyávák főleg Orbán! Már rég tudja minden normális ember!Ezét fél népszavazástól is, választási törvény inkorrekt, de gyáva igazábol megméretni magát, no meg a pénz és a hatalom megszállottja!Ilyen egy 5 gyerekes apa és akinek 6 unokája van?!
Egymás után zavarja el Pintér a rutinos kórházigazgatókat
Meddig ül még a miniszteri székbe ez a begyepesedett öreg ember és irányít olyan tárcát amihez halvány lila fogalma sincs! Csak a magyar emberek életét viszi a vásárra a hozzá nem érésével!Ld.egészségügy, na de oktatással ugyan ez a helyzet!
A fideszes prosztó ostobaság pusztít Budapest szívében – Hadházy feljelentést tesz
Hát sajnos tényleg igaz amihez Orbánék hozzányúlnak azt vagy ellopják vagy tönkre teszik! Meddig tűrjük ennek a bandának a kártékony jelenlétét! Szörnyű, hogy ez a félművelt banda mi kárt okoz ennek az országnak és a nép csak néz és türi ezt a sok vandálságot és lopást!!!
Lázár Jánosék kastélyokat készülnek „örökbe adni”, az OTP és a Mol már dörzsölheti a tenyerét
Ez a tolvaj kormány úgy rendelkezik a népvagyonával mint ha az övék lenne!!! Erre ki adott felhatalmazást ?! Ilyen az Orbáni erkölcs! Szabad kifosztása a hazának!
A kormány megmagyarázta: Azért nem adnak pénzt ellenzéki önkormányzatoknak, mert azoknak nincsen pénze
Hát ilyen Magyarország miniszterelőke! Egy senkiházi aki képtelen becsületesen játszani nála a becsület és a tisztesség ismeretlen fogalom! Remélem ezért is egyszer felelni fog nem csak a lopásaiért és hogy erkölcsileg és morálisan is ide züllesztette ezt az országot és Európa szégyenei lettünk!
Orbán sajtófőnöke visszaszólt Macronnak, szerinte "nyilván rosszul emlékszik"
Mi a probléma? Hogy Macron Orbánt tisztességtelen embernek tartja?! Hát már ők is ki ismerték! Az is Orbán a tisztesség fogalmát nem ismeri!
Itt a válasz: Reagált a DK Vona Gábor vitameghívására
Vona hívja ki Orbánt vitára! Majd meglátjuk milyen tökös gyerek is ez a Vona!
"Lázár János ráeszmélt arra, milyen katasztrofális állapotok vannak" – írásbeli kérdéssel fordul Lázár Jánoshoz a Párbeszéd-Zöldek
Ez a rókaképű túl tolja a szekeret! Nem győz Orbánnak kedvébe járni és közben rendesen tömi a saját zsebét a nép pénzéből!
"Sokan kérdezik.." – Nagy bejelentést tett a kormány a nemzeti konzultációról
Ez az inzultáció arra amire való kemény! De jó sik pénzt hozott valamelyik maffia tagnak a konyhára!
Gyurcsány szerint a rendszerváltás óta nem alázta meg senki ennyire az országot, mint Orbán Viktor
@Maccska: Ha te nem érzed hogy Orbánt megalázták és vel sajnos miket is, hogy hagyjuk, hogy egy ilyen senki vezesse az országot! Orbán Európa szarkeverője!
"Orbán áruló, ha zsarol, meg kell kerülni" – most lett elegük a fideszes zsarolásból Európa urainak
Orbán egy nagy szarkeverő nem csodálom hogy elege lett az EU ak az ilyen jellemtelen hazug korrupt senkiháziból mint Orbán!!!
Nagy Márton szerint a kormány teljesítette, hogy egy számjegyűre szorítja le az inflációt
Ez a holdvilág képű jelenlegi Orbán kedvenc teljesítette nagy vezére óhaját térdre kényszerítette az inflációt, igaz csak papíron mert az üzletekben ezt nem érezzük! Hazudni mindig tudott Orbán és bandája még csak a szemük se rebben!
"Tisztelt Gyurcsány Ferenc! Tisztelt Elnök Úr!" – Vona Gábor nagy lépésre szánta el magát
@kereső: Érdekes mikor a fidesz a Soros pénzből kampányolt anno és a Soros pénzen tanultak akkor ez természetes volt! Mocskos egy jellemtelen ember Orbán és az egész korrupt kormánya! Arról miért nem beszél hogy a fidesz közpénzből kampányol folyamatosan, és mily érdekes ezzel az ASZ fideszes pártkatona vezetője nem vizsgálja, pedig ez is teljesen szabálytalan! Szemét fidesz a vezetőjével együtt!!!
Orbán miatt brutális kritikát kapott az Európai Bizottság – Magyarország eltávolítását sürgetik
Orbán az Európai Unió és a világ szarkeverője! Szomorú ez ránénézve, de megérdemeljük hoy még nem zavartuk el!!!
A Fidesz polgármestere inkább trágárul hadonászott, de még zárt ajtó mögött sem mert válaszolni az akkugyárról feltett kérdésekre
Remélem a nyíregyháziak elgondolkodnak és tudni fogják, hogy az önkormányzati választósokon hová húzzák a x!Az ő kezükben van a sorsuk!
Kocsis Máté: Törvénymódosítás jön, hogy büntethessék a „Karácsony Gergely környékén is felbukkanó” pártokat és személyeket
És még ezek állítják, hogy itt jogállamiság van!Hát sajnos nincs! Máté gyerek te meg jobban tennéd ha a saját házad és háztok táján söprögetnél, van ott mocsok bőven, igaz a jó része titkosítva van, de egyszer kinyílik az a szekrény és akkor nektek jaj!
Menczer Tamás a svéd demokráciáért aggódik
Te szerencsétlen senkiházi! ne a svédekért agodjál hanem az országért amit sikeresen tesztek tönkre!
"Ezzel a propaganda videóval próbálják lejáratni Magyarországot" – Rétvári Bence több tiszteletet követel Magyarországnak
Már megint fogalom zavarba szenvedsz! A kormány meg az országnem ugyan az! És a ti kormányotokat nem lehet tisztelni csak megvetni!
Semjén Zsolt azt állítja, a kormány nem tartozik Iványi Gábor egyházának
Zsolti Zsolti már megint hazudsz!? Nem szép ez egy állítólagos hívőtől!Az igazság az, hogy tartozik, bírósági ítélet van rá de, a jellemtelen főnököd bosszút esküdött Iványi ellen és tönkre akarja tenni, és vele együtt azt a sok szegény embert akikért Iványi dolgozik és ő nem vagyont gyűjt, meg luxus vadászatokra mászkál mint te! Szemét jellemtelen ember az ilyen, gondolom az isten is megveri előbb vagy utóbb
Kocsis Máté: Gyurcsány migránspárti, háborúpárti, genderőrületben vergődő Magyarországot akar
Remélem Gyurcsányék feljelentik ezt a Kocsis nevű hazudozó férget, kell a szegényeknek, főleg Ivánnyiéknak a pénz! Úgy is Kocsis fog veszteni a mocskos hazugsága miatt!
Pesty: "Ha most kiborítanám a bilit, az Brüsszelnek okot adhatna arra, hogy letolvajozza Magyarországot"
Pesty ha tud ilyen visszaélésekről és nem jelenti, törvényt sért! Különben a kormány nem= MO val, és már az egész világ tudja, hogy a fidesz és Orbánék lopnak,hisz ezért nem jön az EU bol a pénz!
Orbán Viktor megüzente, hogy fel kell venni a kesztyűt: "Magyarországot térdre akarják kényszeríteni"
Orbán tényleg egy beteg ember! ki ennyi képtelenséget tud összehabratyolni az nem lehet normális! A baj csak az, hogy egy csomó tudatlan alul iskolázott ember ez a sok badarságot el is hiszi! Na ezért nem kell az oktatásra költeni, a buta emert lehet sak az orránál fogva vezetni!
Palkovics László kimondta végre: Fidesz-káderekkel töltik fel a helyeket
Lázárra ugyan ez a sors vár! Elvégezteti vele Orbán a piszkos munkát, amivel jól le is járatja! Megérdemlik! palkovicsra is az utókor úgy fog emlékezni, hogy a tudomány tönkretevője!