evacica

A Fidesz polgármestere inkább trágárul hadonászott, de még zárt ajtó mögött sem mert válaszolni az akkugyárról feltett kérdésekre
Remélem a nyíregyháziak elgondolkodnak és tudni fogják, hogy az önkormányzati választósokon hová húzzák a x!Az ő kezükben van a sorsuk!
Kocsis Máté: Törvénymódosítás jön, hogy büntethessék a „Karácsony Gergely környékén is felbukkanó” pártokat és személyeket
És még ezek állítják, hogy itt jogállamiság van!Hát sajnos nincs! Máté gyerek te meg jobban tennéd ha a saját házad és háztok táján söprögetnél, van ott mocsok bőven, igaz a jó része titkosítva van, de egyszer kinyílik az a szekrény és akkor nektek jaj!
Menczer Tamás a svéd demokráciáért aggódik
Te szerencsétlen senkiházi! ne a svédekért agodjál hanem az országért amit sikeresen tesztek tönkre!
"Ezzel a propaganda videóval próbálják lejáratni Magyarországot" – Rétvári Bence több tiszteletet követel Magyarországnak
Már megint fogalom zavarba szenvedsz! A kormány meg az országnem ugyan az! És a ti kormányotokat nem lehet tisztelni csak megvetni!
Semjén Zsolt azt állítja, a kormány nem tartozik Iványi Gábor egyházának
Zsolti Zsolti már megint hazudsz!? Nem szép ez egy állítólagos hívőtől!Az igazság az, hogy tartozik, bírósági ítélet van rá de, a jellemtelen főnököd bosszút esküdött Iványi ellen és tönkre akarja tenni, és vele együtt azt a sok szegény embert akikért Iványi dolgozik és ő nem vagyont gyűjt, meg luxus vadászatokra mászkál mint te! Szemét jellemtelen ember az ilyen, gondolom az isten is megveri előbb vagy utóbb
Kocsis Máté: Gyurcsány migránspárti, háborúpárti, genderőrületben vergődő Magyarországot akar
Remélem Gyurcsányék feljelentik ezt a Kocsis nevű hazudozó férget, kell a szegényeknek, főleg Ivánnyiéknak a pénz! Úgy is Kocsis fog veszteni a mocskos hazugsága miatt!
Pesty: "Ha most kiborítanám a bilit, az Brüsszelnek okot adhatna arra, hogy letolvajozza Magyarországot"
Pesty ha tud ilyen visszaélésekről és nem jelenti, törvényt sért! Különben a kormány nem= MO val, és már az egész világ tudja, hogy a fidesz és Orbánék lopnak,hisz ezért nem jön az EU bol a pénz!
Orbán Viktor megüzente, hogy fel kell venni a kesztyűt: "Magyarországot térdre akarják kényszeríteni"
Orbán tényleg egy beteg ember! ki ennyi képtelenséget tud összehabratyolni az nem lehet normális! A baj csak az, hogy egy csomó tudatlan alul iskolázott ember ez a sok badarságot el is hiszi! Na ezért nem kell az oktatásra költeni, a buta emert lehet sak az orránál fogva vezetni!
Palkovics László kimondta végre: Fidesz-káderekkel töltik fel a helyeket
Lázárra ugyan ez a sors vár! Elvégezteti vele Orbán a piszkos munkát, amivel jól le is járatja! Megérdemlik! palkovicsra is az utókor úgy fog emlékezni, hogy a tudomány tönkretevője!
Iványi Gábor: ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt ötven évben
@izéke: Nem veszik el mert amit Íványiék tesznek a szegényekért, azt egyetlen egyház sem teszi! Kis Rigó pl miért ne ajánlja fel a a kormánytól kapott majd 1,2 millió havi apanázsát, mert hogy miért is kapja arra magyarázat nincs!!! Orbán bosszúja egy aljas hadjárata amit folytat Iványi Gábor ellen, és azok a szegény emberek ellen akiket Iványi egyháza tart életben! Ennél aljasabb és pitiáner besszura tisztességes istenfélő ember nem képes!gratulálok Szegednek aki 10 milliót utalt nekik javaslom, hogy amelyik Önkormányzatnak van lehetősége tegye ugyan ezt!
Szijjártó Péter: Az egész világon nagyra becsülik a magyar álláspontot
Mr Kakadú egy felessel kevesebbet kellett volna inni! Sajnos az egész normális világ minket röhög, valamit agára adó politikus kerüli a kormány tagjait mint a leprásokat!
Orbán Viktor nagyon laza lett: Ezzel az emojival reagált az őt kritizáló Martin Schulznak
Orbán most azt hitte szellemes?! Hát nem az! már miden valamire való politikus kerüli mint macska a forró kását! Nem tudom nem érzi, hogy kiírta magát a nagy politikából, teljesen elszigetelődött ! A baj csak az hogy minket is magával ránt a szakadékba! Persze ő közben a családjával jól megtollasodott a nép kárára akik meg jól elszegényedtek! Na ez a nagy magyar utcai harcos!!!
Rendkívüli: már novemberben teljesülhet Orbán Viktor álma
Az én álmom mikor teljesül, hogy eltűnjön ez a tolvaj kormány Orbánnal az élen, de őrökre!!!
Deutsch Tamás új megbízást kapott Orbán Viktortól
Na ez nagy erősség! Ez a leharcolt nem sok ésszel megáldott Tompika kell pont Terézvárosnak és Erzsébetvárosnak!
A Fidesz elmondta, mi veszélyezteti a fizetéseket és a munkahelyeket – Gyurcsányék azok
Orbánnak teljesen az agyara ment az állandó Gyurcsényozás! Szegénységi bizonyítvány hogy minden saját hibájáért Gyurcsányt okolja! Tény hogy Gyurcsány ezerszer különb nála, már csak azért is mert nem lop!!!
Itt az újabb nadrágszíjhúzás, óriási postabezárási hullámot készít elő a kormány, a polgármesterek félnek
Én már a karmelitát zárnám be örökre Orbánostul együtt! Viktor Viktor majd csak elszakad a madzag oszt nézhetsz!!!
Nógrádi György ráripakodott Brüsszelre, és Ukrajnát sem kímélte
@Maccska: Hülye vagy öcsi a fától nem látod az erdőt! Nógrádi meg egy szenilis vén ember aki pénzért a saját anyát is eladná!
Tarlós páros lábbal szállt bele Karácsonyba: "valójában nem is nagyon érti a várost, és nem is nagyon ismeri"
Tarlós egy jellemtelen talpnyaló senkiházi, aki Bp semmit nem tett, csak tereket utcákat keresztelgetett és nyalta Orbán fenekét jó sok pénzért mint ahogyan most is! Undorító féreg!
Prigozsin halálos beteg? – "Kivágták a belső szerveit"
na lehet hogy ezert lett beteg, mert a Putyin féle szuper klinikán kezelték!
Kész, vége: megszűnik az Erasmus a magyar diákoknak és kutatóknak
@Maccska: Ne az EU köszönd, ha nem szemét tolvaj kormányodnak és nagy vezérednek Orbánnak!
Kész, vége: megszűnik az Erasmus a magyar diákoknak és kutatóknak
@Namely: Tévedsz! Ott van jogállamiság és működnek a fékek és az ellen fékek és van következménye a lopásnak!!!
Kész, vége: megszűnik az Erasmus a magyar diákoknak és kutatóknak
@sgl: Sajnos nem az ellenzék, ha nem maga a nép! Ül a fotelbe és csak kritizál de em tesz semmit! Hol vannak az egyetemisták, hol van az összefogás és a szolidaritás?!