evacica

Budai rondán nekimegy Gyurcsánynak: „Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe!”
Remélem Gyurcsány beperel, és terméseztessen nyer! legalább oda tudja adni a pénzt a szegényeknek! Iványiéknak minden fillére szükségük van!
Hivatalos: kirúgták a Thaiföldön "méltatlanul viselkedő" magyar nagykövetet
Gyönyörű, egymás után buknak le a diplomaták akik képviselik az országot, kissé fura erkölcsi viselkedésük miatt!Na ez a fidesz nagy keresztény erkölcsisége!
Facebookon kért segítséget Karácsony Gergely Szabó Tímea közel tízmilliós büntetésének kifizetéséhez
Ki ez a Kövér,? Aki felkapaszkodott az uborkafára, és nincs meg a megfelelő intelligenciája a munkakörének ellátására! Neki is máshol lenne a helye ahol kezelnék! Ha valaki akkor ő az aki lejáratta a Parlamentet a 133 "bátor " senkikkel! Jön még kutyára dér!
Dobrev szerint ezért kell leváltani Orbánt
Ide kutatta Orbán ezt a nyomorult országot!! A gyűlölködés, és a teljes erkölcsi morál lenullázása!Szerintem ez nagyobb bűne, mint az, hogy szétlopták az országot!Egy velejéig romlott banda!
Ismét szívózik a kormány Iványi Gáborék egyházával, most az iskoláik támogatását bukhatják
Orbán egy kis stílű bosszúálló ember! Kormányfőhöz méltatlan viselkedés amit művel, mindenkivel aki más véleményen és ezt közli is vele, bosszút áll! Szégyellje magát, ideje, hogy 22 be eltakarítsák őket, és főleg Orbánt! Csak kárt okoz a magyar népnek, nagy szabadságharcával mindenkivel összevész, és csak a gyűlölködést és a széthúzást csinálja! Oszd meg és uralkodj! remélem már nem sokáig!
A New York Times szerint Orbán és barátai csillaga leáldozóban van
Remélem is! Elég volt ebből az erkölcsileg és szellemileg is züllött bandából!
Így fonódott össze a MSZP pénzembere a Fidesszel
Hol van már Horn Gyula pártja?! Ez a Puch is egy megélhetési politikus volt, jelleme 00, sajnos nem ő az egyedüli szemét a pályán!
Orbán nekiment az EU-nak: "az EU-nak a magunkfajta szabadságharcosokra van szüksége, nem a szuperállam építőkre"
Az ember nem is tudja, hogy sírjon vagy nevessen ilyen baromság hallatán! Teljesen el van vakulva nagyságától, ez nem normális dolog, a baj csak az, hogy mi isszuk a levét! Orbán lassan annyi Europában mint a tavalyi naptáron a légypiszok!
Orbán: Ma a liberális voltaképpen a diplomás kommunista
Orbán is meg a felesége is csak abban a rohadt átkosba szerezhetett diplomát! A Horthy rendszerben kapálhatnák más földjét! Szégyellheti magát, nem is beszélve apuciról aki PB titkár volt!annyit a komcsizásról, ez vonatkozik Kövér elvtársra is! Hiteltelenek!
A legújabb felmérések szerint az ellenzék elverheti a Fideszt a választásokon
Bár az Isten beszélne belőlük! Ennek a hazaellenes mocskos, hazug korrupt kormánynak és Orbánnak buknia kell!Ébredj magyar!
A Fudan egyetem is zöld utat kapott a mai országgyűlési szavazáson
Verje meg az Isten ezt a népellenes hazaáruló Kormányt, akiknek csak a zsebük a fontos és ne a hazájuk!2022 repülniük kell és felelni az ország ellenes tetteikért!
Kiderült, mi lett volna Gyurcsány, ha nem a politikát választja
Remélem ez a sok Orbán hívő most jol kiéli magát a gyalázkodásaiban!Ezeknek az embereknek már a lelkét is megmérgezte a gyűlölet!
Orbán szerint több jobboldali szereplő kellene a gazdaglistákra, Gyurcsány kiakadt, és éles hangon reagált
Orbán gátlástalanul hazudik a szemünkbe! KI meri jelenteni, hogy ő aki bérből és fizetésből tengeti életét egy fillér megtakarítása nincs és ő nem egy módos ember!Teljesen hülyének nézi az ebereket a szeme se rebben mikor ezt és más hazugságokat nyilatkozik! Persze van egy csomó birka aki ezt meg is eszi! Gátlástalan hazudozó!
Orbán szerint több jobboldali szereplő kellene a gazdaglistákra, Gyurcsány kiakadt, és éles hangon reagált
@rokker33: Nem egészen jók az infoid!Gyurcsány nem a politikában szerezte vagyonát, mint Orbán és politikus társai és a talpnyalói!
Pár óra alatt ez lett a hatása Mészáros Lőrinc szavainak
@Horizont: Teljesen igazad van! Ez az ember még értelmes gondolatot nem ejtet ki a száján, ugyan is képtelen!Ez a csoda gázszerelő Orbán hatalomra jutása előtt a kis gázos cégét is nehezen működtette, ma már a pénz piachoz is remekül ért!Nevetni kell! Tudjuk, hogy minden mögött az a szegény nincstelen miniszterelnök áll!
Orbán: jön az újabb nemzeti konzultáció
Minek is kell ez a konzultáció? Valamelyik talpnyaló jól él belőle, na meg a fidesznek is leadja ami jár nekik! Egyébként amire használható arra túl kemény!
Mészáros Lőrinc interjúban tálal ki volt és leendő nejeiről
Magéremlik egymást, remélem 2022 után is ilyen nagy szerelembe e lesznek!
Megfenyegették a Soros Györgyöt disznóhoz hasonlító fideszes képviselőt
Hiába ez a fideszes képviselők színvonala!Ez is a saját névjegyét osztogatja!
Sem Orbán Viktorral, sem Áder Jánossal nem akar találkozni Ferenc pápa
Teljesen igaza van a Pápának! Ferenc Pápa emberközpontú,és elítél minden olyan cselekedetet ahol az emberi humanitás hiányzik! Ez a kormány ilyen! Arról már nem is beszélve, hogy ez a "keresztény" kormány és sleppje milyen jelzőkkel illette őt!Főleg az 5 számú tagkönyv tulajdonosa! És mit tett ez a kormány? Semmit!
Járvány ide vagy oda, a Fidesz-közeli vállalkozások kiemelkedően nyereségesek, nézzük a listát!
Na már nehogy elfelejtsük"szegény" miniszterelnökünket! Ö is megviselte a járvány által okozott kár mint bérből és fizetésből élőt! Gyűjtetni kéne szegénynek!