evacica

Nagyon úgy tűnik, hogy az állam arra készül, mégsem lesz elég gáz a télre, gyakorlatilag szabad utat adtak az erdők kiírásának
@ómió: Nem értem Orbán körbenyalta Putyin fenekét mit alázatos szolgálója és még sincs elég gáz?!Szíjártó Lavrov fenekét nyaldossa, megy a druzsba de eredmény az nincs! Egyébként azt sem értem, hogy egy vidéki gyerek mint Orbán miért utálja a természetet és a fákat?!Ész nélkül vagdossák ki itt Pesten is és köveznek köveznek, értem én, hogy kell a papának a dohány, de azért nem kéne nekünk egy kőrengetegben élnünk!
Hoppá! Egy eddig nem látott fotó alapján Orbán Viktor CPAC megjelenése inkább volt csúfos kudarc, mint a konzervatívok köreiben aratott hatalmas siker
Sokba került Orbán és bandájának Bécsi és Amerikai kiruccanása! Erre bezzeg van pénz, Bécsben az elnöki lakosztály, mert alább már nem is adja! Viktor keresd meg a visszapillantó tükrödet és néz bele, hogy honnan is jöttél! Nem ettől lesz valaki úriember, ettől legfeljebb csak procc!
Hegedüs Zsuzsa most azt mondja, hogy félremagyarazták a megjegyzéseit
Késő bánat eb gondolat! Hegedüs úgy látszik mégsem ismerte eléggé Orbánt, vagy magának tulajdonított túl sok jelentőséget. Orbán bosszúálló ezt nem fogja Hegedüsnek megbocsájtani!lj
Orbán Viktor elhagyta az országot
@gina: Tévedsz, Soros segítségével Oxfordban tanult. Ha nem is szépen de beszél.
Hegedűs Zsuzsát meggyőzte Orbán rasszizmus elleni kiállása, azt mondja, lemondása ezzel okafogyottá vált
Hegedüs a szájából s..t csinált! Nálam idáig sem volt nyerő és a munkája egy nagy O volt, de azt Orbán jól honorálta a mi pénzünkből! Hegedüs rosszul mérte fel a helyzetét, Orbán bosszúálló, főleg ha nyilvánosan megalázzák!
Márki-Zay mozgalma nem támogatja többé a DK jelöltjeit
MZP egy sértett volt fideszes! agy hiba volt Karácsonytól hogy a javára visszatépett, csak azért, hogy Dobrev ne nyerjen! Dobrev volt a legalkalmasabb miniszterelnök jelölt, és ma is annak tartom! Ezért nem lesz itt semmi, mert az egyéni érdek mindig felül ir mindent! SAJNOS!
Gyurcsány Ferenc egyre lelkesebben készül Orbán helyébe lépni – üzent az "öregúrnak"
@Aki Én: Számomra Gyurcsány mindig is hitelesebb Orbánnál, Orbán mindent elkövetett Gyurcsány lejáratására, sajnos sikeresen, sokan elhitték akik nem gondolkodtak! Orbán ezerszer többet ártott az országnak mint Gyurcsány, arról nem is beszélve, hogy nem lopott, ő mint jómódú ember került a politikába, és a fizetését se vette fel!. Honnan veszik hogy Gyurcsány akar miniszterelnök lenni? Arra em is gondolnak, hogy esetleg Dobrev Klára is lehet akire a DK gondol?!
Nem elképzelhetetlen, hogy Putyinnak dublőre van a magyar volt kormányőr szerint
A hírek szerint nem is egy ha nem több, van étel kóstoló meg minden! Ez is félti azt a tyúkszaros életé!
Orbán Viktor megmondta, mi az az egy dolog, ami biztos Magyarországon – Ezzel sokaknál kiveri majd a biztosítékot ismét
@magyar1: A baj csak az, hogy nem megfelelően! Átgondolatlan, kapkodva szakemberek kihagyásával, szóval ez így ahogy van egy kalap szar! Persze nekik és bandájuknak nem kell félni a számláktól a "jóságos" főnök megemelte a fizut, úgy hogy lesz miből fizetni!
„Orbán a forgóajtók bajnoka” – Már az osztrák-magyar barátság is repedezni látszik
Orbánt már MINDENKI KIISMERTE minden valamit magára adópolitikus ha nem muszáj elkerüli mint a leprást! ezt sikerült kiharcolni az utca harcosának!
Gyurcsány: az asszonynak 128 ezer a nyugdíja és 120 ezer lesz a havi számlája
@Málna: Remélem Te is jól megszívod főnököd újabb népnyúzó intézkedését! Sajnos igaz majd októberbe fogjuk igazán érezni a számlák nagyságát! Persze ez a szemét kormány élükön Orbánnal nem fog szorongani a számlák miatt, fizetésük jól megemelve benzi költségük szintén, persze ez mind a mi pénzünkön, hogy verje meg az Isten az ilyen vezetőket4
Bezuhant a Fidesz támogatottsága, már az emberek kétharmada nem hisz Orbán Viktornak
Jó reggelt Magyarország! Mi van kezdünk ébredezni?! Aki használta a fejét az már rég tudja, hogy Orbánt csak a hatalma és a zsebe érdekli! Remélem, hogy többen is ráébrednek, hogy Orbán átverte a népet a választósok előtt, a győzelemért, magyarul HAZUDOTT, mint mindég! Most is azt csinálja mindenért más a hibás!
Ismét szembemegyünk mindenkivel: Magyarország bojkottálja az Unió egységes 15%-os gázfogyasztáscsökkentési tervét is
Na Zsúr Pubi megint jeleskedett NEM SZAVAZOTT Bátor gyerek, igaz az ország vesztére! AZ az érzésem az EU pénze egyre messzebb kerül! Remélem rádől a gazdaság erre a gyalázatos kormányra! A kis ember így is úgy is megszívja ezt a helyzetet!
Németh Zsolt szerint Orbán Európa-párti beszédet mondott Tusványoson
Ez egy igazi Göbelsnek tetsző beszéd volt Orbántól, de nem ez az első Göbelsi propaganda nyilatkozat és technika alkalmazása a fidesznek!
"Az illiberális fordulatod óta egyre nehezebben volt számomra kezelhető a kapcsolatunk": omladozik a Fidesz belső rendszere, lemondott Orbán egyik legrégebbi megbízottja
@Horizont: Már bocsi, nem volt kommunista, SZDSZ liberális, az átkosban ellenzéki, és 2002 Orbán kereste meg Hegedüst! Nem kredencem Hegedüs de legyünk tárgyilagosak! Én csak azon csodálkozom, hogy csak most ébredt rá, hogy ki is valójában Orbán!!
"Az illiberális fordulatod óta egyre nehezebben volt számomra kezelhető a kapcsolatunk": omladozik a Fidesz belső rendszere, lemondott Orbán egyik legrégebbi megbízottja
@Németh István: Te szerencsétlen balfék! Nem Orbán szakította meg a kapcsolatot, ha nem Hegedüs, kinek most kivételesen igaza van!Rémlem rezeg már a léc!
Egy mondattal égették szénné Orbánt Gyurcsányék, ebben minden benne van – mutatjuk
@Gyurka80: Korlátolt gondolkodásúakkal nem vitázom, felesleges! És most ki ment meg nagy okos?!
A magyarok 91 százaléka szerint elterjedt a korrupció az országban
Fejétől bűzlik a hal! Orbán legalizálta törvényeivel a korrupciót, hisz ő és családja bőven érintett, na meg hű alattvalói is! Ez az ország velejéig romlott lett ide juttatta Orbán! Gratulálok kedves fidesz szavazok, ez jól megcsináltok! Remélem tsi is élezitek a hatását! infláció!!! Rossz Forint stb...
Ilyen nincs: a fideszes országgyűlési képviselőt körbetáncolták a női polgármesterek
Hiába a hülyeségnek nincs határa! Szégyenletes amit ezek a nők művelnek! Pirul az arcom nő létemre helyettük! Istenem hova jutott ez az ország?!
Bajba kerülhet Orbán az EU-nál, Dobrev Kláráék kiterítették a fajelméleti kártyáit
@Gyurka80: Csúsztatsz! De szeretett főnököd Orbán aki valóban hazudott hogy megtartsa hatalmát, rezsicsökkentés, KATA magas infláció rossz Forint és még ki tudja mi jön még, ja és a hitelesek kamat növekedése na ez lesz a 2.devizahiteles csőd! Ki is hazudik?! Orbán mert a hatalma érdekében feláldozza az országot ilyen ember Orbán!
Bajba kerülhet Orbán az EU-nál, Dobrev Kláráék kiterítették a fajelméleti kártyáit
@nejlontacskó: Ki az a Gyurcsányné? Tudomások szerint az Gyurcsány édesanyja aki sajnos már nincs közöttünk! Ha meg Dr Dobrev Kláráról akarsz böfögni, hát tedd de te a cipője nyomába se léphetsz!
Németh Szilárd a rezsicsökkentés megvédéséről beszélve is baloldalazott egyet
@Nessy: Nem véletlen emelet Orbán szolgáinak bérét így fedezhetik a rezsicsökkentésből adódó többlet kadást! Ez a hájfejű kihízott szolga, bár a többi is nagyjából ilyen, meg osztja az észt! Gondolom nem a minimálbérből ilyen túltápláltak az Orbán kormány tagjai és Orbán!
Egy mondattal égették szénné Orbánt Gyurcsányék, ebben minden benne van – mutatjuk
@Maccska: Szűk látókűrűekkel nem vitázom, sajnos te nem tudod, hogy a fejedet mire kéne használni! Gondolkodásra!